Hej, jag heter Giselle Essé Hyvönen. Frisör, stylist, personal shopper och researrangör…. Egenföretagare och entreprenör. Mamma till två fantastiska killar. Mitt liv kan nog utifrån sett se ut som ett virrvarr, jag sitter sällan stilla men tro mig det finns struktur i bakgrunden… Älskar att jobba, resa och hitta på underbara saker med vänner och familj. Mitt motto är att med massa glitter och skratt smakar blodpudding gott!

Annons

En höggravid Hurtig, länge leve romantiken med Ann Söderlund…

Kära,

En snabbvisit i Stockholm är alltid fylld av massa energi och nya färgmixar i håret på snygga kvinnor…. I kombo med underbara kollegor och kärlek Tjockt svart hjärta

 Marie-Louise, Min kollega och Ägarinna av Sveriges helt klart snyggaste och mest magiska salong Min Syster & Jag på Arsenalsgatan 6 i centrala Stockholm. 

Det är hos henne mitt Cut in Kitchen får husera när jag gör mina Stockholms Besök!

Här på bilden hovreportern Catarina Hurtig, höggravid bara en vecka kvar till lilla bebben ploppar ut…. Och sååååå snygg!  Nästan lite avis på att man kan vara så snygg och höggravid 😉

Lycka till Love Ansikte som slänger en kyssTjockt svart hjärta

 Innan vi satte oss på tåget till Sthlm i fredags eftermiddag slank jag in på Paris Berlin make Up studio i hopp om att grymma Elisabeth skulle ha en tid…. Och det hade hon! 

Till saken hör nämligen att mitt nyårslöfte är att ta bättre han om MIG… Så vad passade bättre än att få en kvälls make Up för att överraska Mark :-)

  

Jag fick de där kattögonen som jag alltid önskat! Det är så jävla surt att det måste tvättasbort när dagen är avslutad…. Man vill ju allra helst vakna med en super het blick och nyfönat hår…

Dagens sista kund var Ann Söderlund Tjockt svart hjärta

Alltid skratt med denna vackra varelse Tjockt svart hjärta


Underbar kvinna som är en fin vän! Kallt är ballt precis som kvinnan med det kalla håret så pärl blonde fick det bli :-) 

Romantik…. Vi diskuterade  ämnet och vi kom gemensamt fram till att det är aldrig nåt som ska försvinna i en relation….Men inte heller bara finns där… Man måste alltså jobba för det :-)  Glöm inte bort att säga att din partner är bra, snygg och att överraska varandra lite då och då… Känn dig trygg men bli inte bekväm!!

Du vet klassikern… Man blir bekväm… mjukis, myskvällar till förbannelse som sedan leder till kiss med öppen dörr, spela tv-spel tills man lägger sig… Neeeej! Nej nej nej!!!

Jag har själv gjort det när jag var yngre och det blir inte bra! Jag vill känna mig snygg med min man, överraska och se att det kan gnistra i hans ögon! Enkelt sagt, länge leve romantiken :-)


 Och för mig är Berns Asiatiska en av Sthlms sensuellaste och romantiska lokaler… Absolut inget budgetval men ibland får man unna sig… Pussas, skratta, samtala om allt och äta en nästan perverst underbar brunch i flera flera timmar. Det är romantik för mig :-)

  


Mättnaden går inte att beskriva just nu när vi sitter på tåget påväg hem till Karlstad !  

Jag önskar dig en skön kväll 

Puss

Skickat från min iPhone

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons