Hej, jag heter Giselle Essé Hyvönen. Frisör, stylist, personal shopper och researrangör…. Egenföretagare och entreprenör. Mamma till två fantastiska killar. Mitt liv kan nog utifrån sett se ut som ett virrvarr, jag sitter sällan stilla men tro mig det finns struktur i bakgrunden… Älskar att jobba, resa och hitta på underbara saker med vänner och familj. Mitt motto är att med massa glitter och skratt smakar blodpudding gott!

Efter en längre paus…

Kära! 

God fortsättning :-) 

Julmaten har lagt sig som en liten skön beläggning på kroppen och jag är nyss hemkommen från ett romantiskt och skönt dygn på SPA i Sunne med Mark… 

    
  Det är så underbart när man kan skratta sig tårögda tillsammans ! 

Men jag ska vara ärlig… Vi kanske inte var så hälsosamma som vi borde ha varit… Vin, cava, öl och hot shot med ett antal skålar nötter var delvis vad vår meny bestod av… Skit samma , vi hade kul, underbart kul :-) 

Efter en avslappnad ut-checking med ansiktsbehandling och massage… Inser vi att vår bil blivit förkyld av -20 gradig kyla…  

 Död! Ihjälfrösen på ren värmländska :-) 

Ett jätte trevligt par från Stockholm var snälla och hjälpte med startkablar men killen som körde var övertygad om att inte hans bil skulle vara startat?!?! Han påstod att den laddades ändå…. Hm…. Vi blev alltså kvar på parkeringen och paret drog… 

Assistanskåren var snabba och har även den grymmaste personalen, Pär! Vilken kille… Han skrattade och tittade på oss.. Ja, en ska int ha ett för bra na 😉 

Fast faktumet att vi Fick lifta med honom i hans varma betgningsbil gjorde att vi skrattade åt avslutet istället.  

 Jag ljuger om jag använder VI nu… För min lilla kropp stod i repan på spa när Mark försökte väcka liv i en förfrusen bil… Men VI tycke ändå att rykandes hemgjord het gulasch med cheese tortilla satt bra en onsdagskväll som denna! 
Tack Mark, Selma å Pär! 

Puss 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *