Hej, jag heter Giselle Essé Hyvönen. Frisör, stylist, personal shopper och researrangör…. Egenföretagare och entreprenör. Mamma till två fantastiska killar. Mitt liv kan nog utifrån sett se ut som ett virrvarr, jag sitter sällan stilla men tro mig det finns struktur i bakgrunden… Älskar att jobba, resa och hitta på underbara saker med vänner och familj. Mitt motto är att med massa glitter och skratt smakar blodpudding gott!

Tabata boost trip, Marbella och Mia Törnblom!

kära, 

With greetings from Spain 🙂 

För ett par år sedan kom idén om att ha ett girl camp med Tabata i Spanien till mig. Min kollega i träningsresan Tabata boost Trip Linda Klemner var inte sen att haka på!  

 
Nu är vi här för tredje gången och resorna blir fullbokade nästan direkt vi släpper dem 🙂 så galet underbart!

Tjejerna får fem pass om dagen, varje deltagare får SIN dag då make Up, hår och styling med en foto session ingår, hiking i bergen, egen kock en kväll efter 8 timmars personal shopping… Och givetvis sol relax och bad som allt utspelas på den fem stjärniga lyx resorten Marriott Marbella Beach resort!  

 Ett grymt gäng är med oss 🙂 starka modiga kvinnor som alla har en gemensamnämnare ödmjuka och med hjärtat på rätt plats! Jag är så enormt tacksam över att få möjligheten att arrengera de här resorna!  

    
   

Idag ska vi på hiking nu förbereder vi massa härliga fruktdrinkar innan avfärd! Man hittar balans här nere… Ro och harmoni trots att det är galet mycket jobb!  

 Bloggaren Petra relaxade igår efter träningen 🙂 

   
 Lite nyvakna, Mirka från programmet familjen annorlunda har 13 barn och en fantastisk make hemma i Sverige 🙂 

och min älskade Carl som är världens bästa assistent! 

Igår körde vi boost dag för Kattis och Anna!  

    
    
    
   
Tänkte idag, tänk om man kunde få hit Mia Törnblom som skulle föreläsa?!?

Nästa vecka när jag kommer hem ska jag titta på hennes grymma föreläsning!! Vi behöver all skön boost vi kan få nu i mörkret 🙂 rekommenderar verkligen hennes föreläsningar och du som bor i Karlstad har ju möjligheten att haka på! Boka nu om du inte redan gjort det 🙂 

  
Boka nu så ses vi till veckan 🙂 

Kom ihåg att ni som vunnit,jag har skrivit grattis under era kommentarer i inlägget där jag lottade ut biljetter!! 

Puss puss

En reaktion på ”Tabata boost trip, Marbella och Mia Törnblom!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *