Hej, jag heter Giselle Essé Hyvönen. Frisör, stylist, personal shopper och researrangör…. Egenföretagare och entreprenör. Mamma till två fantastiska killar. Mitt liv kan nog utifrån sett se ut som ett virrvarr, jag sitter sällan stilla men tro mig det finns struktur i bakgrunden… Älskar att jobba, resa och hitta på underbara saker med vänner och familj. Mitt motto är att med massa glitter och skratt smakar blodpudding gott!

Snabbrecept på neutralisering av en bajspåse på ängen!

kära!

Pustar ut med ett leende efter en galen vecka med massa skratt, glädje, värme och långa långa arbetspass. Jag blir fylld av kärlek på jobbet och vill verkligen tacka alla fina människor som väljer att vara mina kunder och kollegor ( kollegorna kanske inte väljer mig… He he he … Men jag tycker att vi har det underbart tillsammans )!! Tack

I skrivandets stund sitter jag på tåget mot Stockholm… Insåg imorse i det krispiga höstljuset att man undviker att se saker som man inte hinner med under en arbetsvecka som snittas på 15 timmars jobb per dygn.

*oplockade bryn

* hade ett svart hårstrå under läppen!!vad i helvete!!  Tänkte… Är det nu skeppet sjunker?!?

* nopprig kappa med Klipphår på hela ryggen efter att jag tappat den på salongsgolvet 711 ggr… Med lite pizza på fickan!

* halvt bruna naglar efter att jag sköljt ur svart hårfärg utan handskar!

* hår som skiftade i svagt mattgråa toner!


Ok! Nu jäklar skärper du dig! Krispljuset ljuger aldrig! Och som grädden på moset ett irriterat X från knivlandet!

Nu skulle det höstskuras både mentalt och kroppsligt!!
Känslan var det första som skulle regleras! Två samtal senare till två livsviktiga kvinnor i mitt liv kunde jag skratta högt och vrida upp volymen på högtalaren till Max! Spansk smörmusik! Check 😉 Love u ❤️

Nu var tanken styrd mot en skön lördag/söndag i Sthlm ❤️

Pincetten, hårfärgen, nagellacken och bytet av snuskkappan senare! Men framför allt med ett leende ända in i själen Guuuud så gött!

 Framför näsan på mig läser Jag:

 Mitt nya mantra!!!

Noppa ansiktet om det får dig att känna dig lättare, lyssna på Enrique Inglesias, ”Baby I like IT” på repeat  om det får dig att drömma bort och bli pirr kär! Hääääv ur dig bajspåsen fylld av tillfälliga motgångar som känns som en bajskaka men efter ordtömningen till vänninnan/vännen liknar chokladkaks smulor! Pajspåsar ska ligga i soptunnor inte på en grön äng 😉 Du fattar!

 Så nu…med colgate och deo i handväskan och mina High heels kvarglömda på hallgolvet önskar jag dig en helt underbar helg!

Puss puss

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *