Hej, jag heter Giselle Essé Hyvönen. Frisör, stylist, personal shopper och researrangör…. Egenföretagare och entreprenör. Mamma till två fantastiska killar. Mitt liv kan nog utifrån sett se ut som ett virrvarr, jag sitter sällan stilla men tro mig det finns struktur i bakgrunden… Älskar att jobba, resa och hitta på underbara saker med vänner och familj. Mitt motto är att med massa glitter och skratt smakar blodpudding gott!

Vinn boken Djävulsdansen! Måndagsmiddag men grymma Sanna Lundell som föreläser runt om i landet i höst, mina nya Heelow… Och nedräkning för Fräcka Fredag ;-)

kära,

Nu börjar jag att känna av höstens jobb boost! Gött 😉 kvarg och knäckebröd… Ett gäng apelsiner och min nya livsvitamin; Fit Line! Så grymt bra grej, en påse fyllt med allt och man sover bättre och vaknar piggare… Låter som en lögn men det är en sanning… Även om sovtimmarna för mig inte är så många per dygn så är de riktigt bra.

 Ja, så här glad blir man och i bakgrunden skymtar knäckebröd, solrosfrön och en tömd kartong med kakor…

Hösten är inte min vän men inte heller min ovän…  Inte min vän för att den leder mig till vinter och mörker… Och tydligen till Hockey…

  
Min lilleman hade en stark längtan efter att börja spela… Jag kan som känt inte säga nej och en utrustning senare var det söndagsträning i LLA…. Han klagade dock på att isen var för kall, att han  inte fick spela match och att inte Ture varg var där… Förklarade för hans far att det kanske var de afrikanska generna som pratade… 😉 de föredrar värme :-) Ture varg… Finska gener… Vet ej 😉

Torrt höstväder är grymt för snygga skor… Man behöver inte odla fotsvamp i heta stövlar omedelbart utan kan unna sig en snygg sko…

Jag gillar arbetad svensk design och de här tjejerna har lyckats!!! Vilken fröjd, Heelow!! www.heelow.com klädd men ändå casual i Love! Bekväma läderballerina med lagom klack!

Tabata boost Trip’s Träningsinspiratör Lisa är avslöjad… Vår frulle var inte råggröt! En sockerdränkt kardemummabulle… Vilken jäkla kick start! Det och lite vitaminer :-)  

Visade mina Heelow för Helena i Belgien och måste posta hennes oxå…. Puss min vackra väninna ❤️ Nu vill jag också ha de ljusa…. imageMin fina väninna Sanna Lundell lockade till en spontan middag med ett glas rött efter hennes föreläsning här i Karlstad om medberoende. Hon är stark, stolt, modig och smart… Snygg… Ja det är hon ju oxå 😉

Ett litet måndagsmöte med samtalsämnen bla som hästar, män, barn, frihet och affärer :-) Boost!

 Sanna Lundell och lika härliga Ann Söderlund har ju som känt varit aktuella med boken efter tv-programmet Djävulsdansen! Jag har läst den… Ja vem f-n är inte medberoende… Jag är en curlare av rang… Curlar allt från Män till husdjur….Medberoende… Jorrå i vissa saker.. Klart man är! Insiktsfull och lärorik  läsning för alla.

Boken blev Direkt en storsäljare! Man kan köpa den här http://www.bokus.com/bok/9789187371523/djavulsdansen-bli-fri-fran-medberoende/

Eller tävla:

Vinn boken Djävulsdansen signerad!!

Dela detta inlägg på Facebook och skriv vad du tycker om hösten i kommentarsfältet här på bloggen! Good Luck

 Sanna i grönt!

Nu ska jag snart curla, föna, fixa och färga vidare på jobbet…

På fredag presenteras min/ er nya sexualrådgivare och relations Coach här på bloggen… Varannan fredag kör hon ”Fräcka Fredag”!!! Tips och råd… Missa inte!

Stay Tuned! Puss puss 

2 reaktioner på ”Vinn boken Djävulsdansen! Måndagsmiddag men grymma Sanna Lundell som föreläser runt om i landet i höst, mina nya Heelow… Och nedräkning för Fräcka Fredag ;-)

  1. Älskar hösten med sin klara friska luft. Jag får frid efter en stressig sommar då man skall hinna med allt. Älskar även när det blir mörkt på kvällarna. Då tänder jag en massa ljus och belysning i alla fönster. Myser!!!!!! Ofta med ett glas rött!!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *