Hej, jag heter Giselle Essé Hyvönen. Frisör, stylist, personal shopper och researrangör…. Egenföretagare och entreprenör. Mamma till två fantastiska killar. Mitt liv kan nog utifrån sett se ut som ett virrvarr, jag sitter sällan stilla men tro mig det finns struktur i bakgrunden… Älskar att jobba, resa och hitta på underbara saker med vänner och familj. Mitt motto är att med massa glitter och skratt smakar blodpudding gott!

Vinn min favorit värmeborste från Björn Axén och grattis Sveriges snyggaste Elon-butik… I Karlstad :-)

kära! 

Svävar fortfarande på belgiska moln! Både Fritjes och fondue ligger som ett skönt bälte runt midjan… Men det är ok :-) jag är tillbaka i kvarg och knäckebrödsträsket så det var jag värd 😉  

 längtar som alltid efter min fina Helena… Men snart så se vi igen och då går The Scandinavian leisure party av stapeln :-) 

Just nu njuter jag av härliga kunder! Jag är så tacksam… Svårt att förstå att detta får vara mitt jobb! Och idag fick jag äran att gå på premiär!  

 Karlstads nya Elonbutik öppnade dörrarna idag! Deras personal…. Vilket gäng! Grymt kunniga och varmhjärtade människor… Äntligen, en buktik som verkligen fattat vikten av att hålla hög standard på sin service :-)  

 Kön var oändlig och vissa kunder sprang rakt på sitt mål… Jag demonstrerade olika värmverktyg… Så kul!   

   Jag hade en expert vid min sida vilket underlättade! Det visade sig att jag hade bott i hans frus föräldrahem på stora Essingen i Sthlm…  Liten värld :-)

   

Känslan av lyx fanns på vinkylsavdelningen som matchade snyggt med köken som var to die for!!!  

 Två glada kockar som vet hur man fixar goda stutsnittar…  De var så himla goda att jag fick dra en snyftare om att jag bara ätit knäckebröd idag… Men kära du… Ät da, sa de :-) och det gjorde jag 😉 suveräna snittstrutar!!  Lite kyrkråtta över den vitalögnen… Men jag kunde bara inte hålla mig. 

    
   

Hittar du inte något; surfa i online butiken på deras tv-skärmar och funkar som I pads! 

 Besök butiken!! Galet galna erbjudanden :-) 

  

  Jag fick lov att göra en tävling på min absoluta favorit: 

 
I särklass den bästa värmeborsten!! Lämnar håret som proffs fönat :-) mina kunder vet att jag alltid rekommenderar denna lycka med sladd 😉

Vill du vinna denna grymma värmeborste? … Du som vinner hämtar den själv i butiken i Karlstad. 

Skriv i kommentarsfältet varför du behöver verktyget och dela detta inlägg på Facebook! Vinnaren utses denna v :-)   

 
Puss å kram natti…

9 reaktioner på ”Vinn min favorit värmeborste från Björn Axén och grattis Sveriges snyggaste Elon-butik… I Karlstad :-)

 1. Visst var butiken fin! Var dit igår på premiären. Man vill ju liksom köpa ”lite av allt” när det är snyggt exponerat! 😉 Mitt platta tunna hår behöver en rejäl höstboost och då hoppas jag Björn Axén tools från OBH kan göra underverk!

 2. Klart jag vill vinna den bästa värmeborsten 😉 Har aldrig testat en värmeborste innan men den ser ut att vara enkel att använda och ger ett vackert resultat. Mitt hår skulle få sig ett rejält lyft med volym och glans. Jag skulle bli superglad om jag vann, då skulle mitt hår vara snyggt varje dag :) Håller tummarna
  Hälsningar Mia

 3. Med två små barn som tar all tid är jag glad om jag hinner borsta håret och spraya det med torrschampo… (Från Björn Axén) Denna värmeborsten kanske skulle kunna boosta mig till att få känna mig snygg någon gång ibland!

 4. Jag är med men har tyvärr inte Facebook, lämnar därför ett rim som motivering:

  Tänk dig torrt, slitet hår,
  som inget bra alls mår,
  saknar glans, jag fäller en tår,
  önskar att jag denna får.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *