Hej, jag heter Giselle Essé Hyvönen. Frisör, stylist, personal shopper och researrangör…. Egenföretagare och entreprenör. Mamma till två fantastiska killar. Mitt liv kan nog utifrån sett se ut som ett virrvarr, jag sitter sällan stilla men tro mig det finns struktur i bakgrunden… Älskar att jobba, resa och hitta på underbara saker med vänner och familj. Mitt motto är att med massa glitter och skratt smakar blodpudding gott!

Annons

Lejoninnorna i mitt liv…. Min enda Ex Man 40 år! 

Kära!

Solen lyste varm även igår och jag startade dagen med morgonkaffe på Artisan bread tillsammans med en av mina närmaste väninnor…. Vilken lyxig start på dagen! 

  Ha ha vi är som natt och dag men ändå så otroligt lika… Och det finns inget som den kvinnan inte vet om mig! Vi stöttar och puschar, kritiserar och analyserar varandras liv :-) omhändertagande, generös och varm. Älskar dig….Lejoninna! 

Vi hamnar alltid i en pinsamt högljudd disskution när det kommer till vem som ska betala… Vi blandar gärna in nästa kund i kön och eller personalen som väntar på att bara ETT kort ska stickas in i kortmaskinen. Vi puttar fysiskt bort den hand som håller kortet… Den som förlorar avslutar alltid med att muttra och skaka på huvudet och säger;

– Tusen tack älskling, men det där var fan inte bra! Ha ha ha Kärringar 😉

 Fredagen fortsatte i skönt soligt tempo och efter jobbet hoppade jag in i min andra väninnas vackra hem för intag av lite bubbel innan AW på CCC…. Jag var övertaggad!! Det är så sällan jag går ut…. Och jag älskar mingel!!

 Vi är oxå olika men ändå lika! Skärpt, smart och snabb i käften, omhändertagande…hon är en av de rakaste personerna jag känner och har man problem… Huvudbry så ställer hon alltid upp med att göra en snabbanalys och lyckas övertyga mig om en konstruktiv och handelskraftig lösning! Grattis på bröllopsdagen ❤️ Lejoninna ! 

På CCC möttes jag av fler lejoninnor! Vilka kvinnor jag har i mitt liv!!! Starka, stolta och vackra! 

I ett av mina tidigare inlägg skrev jag om känslan av en köksö… Total… Varm…på riktigt.. Familjär och trygg. Igår blev jag översköljd av ”köksön’s” känslor! Tack!! 

Kl 06:30 imorse kom  gårdagens bubbelvärdinna med min bil så jag slapp ta taxi! Lejoninna ❤️

Kl 07:00 en uppsättning på min vackra PT och väninna… Lejoninna! 

Klart; 07:50… Hem…. Hämta barnen… In i bilen…08:05… Framme på tågstationen 08:10…. Parkera o hoppa på tåget… Avgång 08:16! Jag är en obotlig tidsoptimist! 

 

Mot Stockholm Skateathon!!! Häng i Rålis.. 8 km runt Kungsholmen….Glömt boka hotell…. Fixar det nu… Det fixar sig alltid! 

2003 träffade jag Hannes Hyvönen…. 2004 gifte vi oss…Vi gjorde två grymma ungar…. reste…flyttade 8ggr i Karlstad och bodde i 3 olika länder undertiden.. 2011 Skildes vi… Jag blev ex fru och han ex man… 

Idag 29/8 fyller min ex man 40 år! Grattis grattis önskar pojkarna och jag!   

Kortet lägger jag ut på egentisk…. 

Massa grattiskramar får Din en fru! 
 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons