Hej, jag heter Giselle Essé Hyvönen. Frisör, stylist, personal shopper och researrangör…. Egenföretagare och entreprenör. Mamma till två fantastiska killar. Mitt liv kan nog utifrån sett se ut som ett virrvarr, jag sitter sällan stilla men tro mig det finns struktur i bakgrunden… Älskar att jobba, resa och hitta på underbara saker med vänner och familj. Mitt motto är att med massa glitter och skratt smakar blodpudding gott!

Annons

Stockholm, kreativitet och en Snabbkaffe på fashion Week med Sveriges bästa designer….

Kära! 

Från det att jag anlände till Sthlm igår morse så har jag varit omgiven av kreativa människor….  

 Solen strålade och när jag gled in i Bea’s lya blev jag varmt omhändertagen  av henne med en god kopp kaffe :-) 

Jag hade totalt glömt bort att Stockholm Fashion week höll fullrulle vid Berns och ligger ett stenkast från www.minsysterochjag.com där jag gästspelar!  

 Förra året samarbetade jag med Project Runway www.naimjosefi.com  

 och igår hann vi en snabbfika på Bernsuteservering…  Jag älskar när han ingående berättar om sitt jobb och hur han gör sina första ritningar till sina mästerverk! 

Som nybliven pappa till en liten prinsessa var han mycket pigg… :-) 

Och jag fick se hans inte ännu visade kommande kollektion! Jag skrek!!! Längtar tills den dagen vi får klä oss i Naim Josefi’s nya plagg! 

Mot underbara Min Syster och Jag… Tillbaka till” brottsplatsen”… I början av 2000-talet jobbade jag hos Marie-Louise som äger stället. Du vet när man känner sig hemma…. Som att tiden stått stilla!   

   
Marie-Louise blandar snygga toner…Givetvis hade jag en hel resväska fylld med styling och färg från Matrix!! www.matrixsverige.se  

   
Jag älskar mitt ställe och mina kunder i Karlstad…. Och det är sköna kontraster :-) 

    

Jag kunde lika gärna befunnit mig i Paris… Så är känslan som ges hos Min Syster och Jag! Inget är konstigt eller annorlunda! Det är vad det är… Harmoni 😉 

    
Det konstanta flödet av olika konstnärer som hoppar in och hejar glatt. 

-Men hej är DU tillbaka?!?

Tiden hade verkligen pausat, alla pratar med alla.

Enlig mig Sveriges vackraste kvinna som jag träffade på Fashion Week förra året kom in för att pausa mellan visningarna. Ett mycket kärt återseende, Ingmari Lamy ❤️ 

 
Jag avslutade gårdagen vid 22:00 tiden släckte och beskådade med värme salongen utifrån…  

 Sedan satte jag mig i en taxi med min blytunga resväska mot middag med härliga människor… 

 
Tacksam och utvilad efter tågresan och en god natts sömn hon älskade Bea hoppar jag in i duschen och mot salongen i Karlstad för jobb till midnatt med underbara kunder och kollegor! 

Puss puss

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons