Hej, jag heter Giselle Essé Hyvönen. Frisör, stylist, personal shopper och researrangör…. Egenföretagare och entreprenör. Mamma till två fantastiska killar. Mitt liv kan nog utifrån sett se ut som ett virrvarr, jag sitter sällan stilla men tro mig det finns struktur i bakgrunden… Älskar att jobba, resa och hitta på underbara saker med vänner och familj. Mitt motto är att med massa glitter och skratt smakar blodpudding gott!

Annons

Avslut är trista… Jag följde Wikegårds råd…. Cola Zero, smält choklad och 1,2 mil gjorde susen!

kära, 

I helgen värmde solen våra soldyrkande kroppar igen! Jag har ju en benägenhet av att hitta på saker…. Jag gillar det :-) I lördags tog vi oss till Mariebergsskogen på ett dagsevent ”En bra Dag”… Musik och olika roliga evenemang erbjöds… Till en molnfri himmel! 

    
 Jag tog mig friheten att sticka iväg på manikyr och pedikyr på morgonen… Balsam för själen! 
 Vi provade allt på plats och killarna var mycket nöjda. 

    
    
   

Tränade lite trick inför skateathon https://billetto.se/sv/events/stockholm-skateathon-2015/tickets nästa helg! Jag sparar mina trick tills jag befinner mig på ett mer folktomt område 😉 
Uttrycket; ”gräset är inte grönare på andra sidan”… Jag tror inte på det… Men på mariebergsskogen så var det göör grönt! Och då menar jag bokstavligen :-) 

 Om det är något jag ogillar så är det avslut… Man vet att det måste göras ibland och trots att bägge sidor är överens så är det trist, sorgset och man byter riktning snabbt… Det blir tomt och tystnaden blir ett faktum…då finns det bara en sak att göra… 

Vara tacksam över vad tiden gav, glädjas med de fina minnen man fått med fina människor och ta till vara på framtiden! 

På ren värmländska; Dä ä liksöm inga mening mä å lägge säg ner å grine på gölve!  Även fast lusten ibland finns där så hjälper det inte långt. 

 Så istället för å lägge mä ner på gölve å grine så drog jag på mig klackera för å åke å stöge mä! Ok…. Översättning på sista ordet; att stöge sä, är när du lite oinbjuden hälsar på en god vän! 

  
Och jag hade en jävla tur…. Hon blev glad 😉 

   
Sällskapet var oslagbart och jag tror att min medhavda fika uppskattades… Chokladen smälte snabbt i solen… Det är ändå ganska gott med fondue! Jag menar… Gör det bästa av det!! 

Efter timmar av skratt och sköna varma energier… Blev jag inboxad av min kära body& mind Coach Lisa…

 Det fanns liksom ingen ursäkt längre… Hem för att byta klackar mot löparskor!!!  

 Jag känner ingen som henne! Hon är en inspiration både fysiskt och mentalt! Jag älskar denna kvinna. Hon lyfter dig och får dig att göra saker fysiskt som du trodde bara andra kunde göra!  

   
Jag erkänner att jag här på bilden helst villa avvika från Lisa, springa rakt in i skogen och gömma mig…. Med en förhoppning om att hon inte skulle bry sig om att leta efter mig! 

Men min största utmaning var ändå när hon sa; nu ska du samla syre, andas och vara Tyst!!!! Ha ha ha jag hade ju så mycket att berätta och babbla om…. Då tog hon över… Jag började sakta ner tempot och gnydde… Nu vill jag inte mer! Jag bestämmer! Jo, jag sjunker till en 5 årings nivå!  Men hon lyssnar inte!! 

Istället börjar hon berätta roliga saker som har hänt henne… Hon drar ut på slutet… Och vips så hade hon lurat 5 åringen Giggi, intervallen var klar!!!  

 Det längsta jag sprungit i hela mitt liv är 2 kilometer… Hon lurade mig till 1,2 MIIIIIIL! Jag har inga ord! I Love u Lisa❤️
Jag har många tv-tittande kvällar av hockeymatcher på min nacke… Jag minns speciellt en match med Wikegård…  hans lag hade förlorat stort varpå journalisten frågar honom; 

– Vad gör ni nu? 

– Vi nådde inte ända fram… Men vi laddar om och kommer tillbaka!  

 Jag kan verkligen inte påstå att jag gillar hockey eller förstår sporten men den mentaliteten är ju så glasklar! Jag tar med mig de orden i mitt liv! 

Vid ett tillfälle hade jag tittat på en HEL hockeymatch…. Jag frågade min ex man; varför satt du bänkad hela matchen?!?

Han tittade på mig helt tom i blicken; 

– Jag spelade nästan heltiden i alla tre perioder! 

– Ha ha ha närru, nr 23 var bänkad! 

– Giggi, jag har nr 8!

Vem fan är perfekt! Jag är ingen expert… Lite disträ och hade säkert andra saker att tänka på ( nu ursäktar jag mig… 😉 ) 

Men hur det än är så är ju livet otroligt härligt om man tänker att; jag att laddar om, kommer tillbaka och satsar på vinst!

Puss puss 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons