Hej, jag heter Giselle Essé Hyvönen. Frisör, stylist, personal shopper och researrangör…. Egenföretagare och entreprenör. Mamma till två fantastiska killar. Mitt liv kan nog utifrån sett se ut som ett virrvarr, jag sitter sällan stilla men tro mig det finns struktur i bakgrunden… Älskar att jobba, resa och hitta på underbara saker med vänner och familj. Mitt motto är att med massa glitter och skratt smakar blodpudding gott!

Oväntade beslut i sistaminuten… Kidsen fick ett chockbesked!

Kära fina! 

Igår dansade vi salsa, började den sista middagen med desserter och packade inpå småtimmarna….  

   
Imorse i väntan på taxi mot flygplatsen tog sessan och jag en prommis till supermarket för hemfärdsproviant… 

    


Igår natt satt Martin och jag ute på terrassen…  Vinden var varm och cavan välkyld… Martin tog upp sin mobil och började läsa väderprognosen i Karlstad inför den kommande helgen! Och på fullt allvar slet det inom mig…  Jag vet att många av er som läser nu kanske tänker; ja men hem ska du ju nån gång !!! Och ja jag vet, men….

Jag tror mig vara halv latina på fullt allvar och varje gång jag lämnar Spanien känns det som jag inte tillhör Sverige längre! Som om jag skulle blivit deporterad från landet!    

   (Bikini Hunkemöller)
Ha ha ha ingen skillnad denna gången…. Nästan. Jag sa;  -Nä, jag dör inombords…
När ha svarar… Hur ser det ut med flyg till Marbella?! Va ?! Min kropp blev varm och jag kände mig hoppfull och sprakande! 

Det hela resulterade tyvärr i att vi inte lyckades hitta något för alla bokningskontor var stängda… Vi bestämde oss för att kika på det på morgonen väl framme på flygplatsen. Den resan vi hade kikat på kostar 250:- per skalle till Marbella , hemresan kunde ombokas och hotellet kunde jag ta på tidigare intjänade poäng… Det skulle ha varit för bra för att vara sant…

Jag accepterade det faktum att jag inte skulle få trycka ner tårna i stekhet sand, beställa cortado eller lyssana på spanska på några månader…   

 Jag var bara otroligt otroligt Tacksam över att barnen sagt att detta var den bästa semestern någonsin och att allt bara hade varit galet magiskt!

På flygplatsen var det högtryck…  Martin ville inte släppa taget om att stanna 2 dagar till! Han bad mig ställa barnen och mig med alla väskor i check In kön… Han ställde sig själv i Ryanairs kö…. Med hopp om att få göra en ombokning… 1,45 timmar innan avgång… Ha ha ha han lyckades! 

Han ropade på mig och sa; ok nu kör vi!   

    
( beachtunika med knytning, Indiska. Bikini H&M. Väska Paviljongen Karlstad)

    

Barnens jubel och glädje var lika omtumlande härligt som det faktum att vi skulle få stanna i ytterligare två dagar!  Jag ska villigt erkänna att Innerst inne tänkte den törra svensken i mig – Gud vad har vi gjort?!? Har vi verkligen koll på läget?

Så just då valde jag att kväva svennekärringen i mig och bestämde mig för att inte göra en vidare analys över hur moget beslutet eg var. 

Vi njöt av Här Och Nu!   

    
 
Mot Marbella!

Åh herre jösses så bra det blev! Jag låter som en nyfrälst predikant men jag är så tacksam! Vi nyper oss i armen och njuter! 

   
    
    
 
Vi hörs snart! Ta hand om varandra, Puss

    
  

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *