Hej, jag heter Giselle Essé Hyvönen. Frisör, stylist, personal shopper och researrangör…. Egenföretagare och entreprenör. Mamma till två fantastiska killar. Mitt liv kan nog utifrån sett se ut som ett virrvarr, jag sitter sällan stilla men tro mig det finns struktur i bakgrunden… Älskar att jobba, resa och hitta på underbara saker med vänner och familj. Mitt motto är att med massa glitter och skratt smakar blodpudding gott!

Annons

Skratt, Hollywoodhår och pannkakor till spansk smörmusik!

God kväll kära!

Nu är jag hemma efter dagens härliga jobb och alltid lika inspirerande kunder ( kan låta irriterande överdrivet och käckt men det är helt sant!). Massa spännande idéer… Bla mor och dotter som fixar amerikanska middagar som catering Ink blomsterarrangemang!!! Hur kul är inte det, måste boka in snart :-)

Hon är inte bara snygg utan stark o smart oxå… Make-up art Elisabeth driver make-up skolan Paris Berlin i Karlstad där jag undervisat i hårstyling, slog sig ner i min stol 21:00.imageimageHur får man vara såhär vacker?!?! Kika på hemsidan: www.parisberlin.seimage

sminket is to die for!! Ja just det… Syrener!!! Sååå härligt, välkommen sommaren 2015 :-)

Hem, barn som sussar sött, tvätta fötterna ( krävs efter 14 h jobbpass) , ett glas rött… spansk smörmusik  i bakgrunden… Time to Do The pankissmet!image

Kryddade till det lite extra och blandade i Kardemumma och kanel, riktigt gott!

image

Nu ska det bli skönt att krypa ner… Håret doftar pannkakor… Men just nu lägger jag det på morgondagens ”to Do” lista!

 

Puss puss å natti :-)

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons