Hej, jag heter Giselle Essé Hyvönen. Frisör, stylist, personal shopper och researrangör…. Egenföretagare och entreprenör. Mamma till två fantastiska killar. Mitt liv kan nog utifrån sett se ut som ett virrvarr, jag sitter sällan stilla men tro mig det finns struktur i bakgrunden… Älskar att jobba, resa och hitta på underbara saker med vänner och familj. Mitt motto är att med massa glitter och skratt smakar blodpudding gott!

Annons

Från morgon till natt med massor av skratt!

Hej!!

Vilken vecka 😉 Jobbar 14 timmar varje dag och på lördag smäller det stort, Ett härligt bröllopsentourage!

Jag brukar tänka, vilken tur jag har som jobbar med något jag älskar!Jag samlar energi… Istället för att låta den sina!
image

 

Lilla Liii tisdagens  sista kund, älskar henne.. Foto taget kl 00:30 😉

Nu är det ju verkligen inte så att jag aldrig blir trött! Men att vara nattmännisk och jobba sent varannan vecka är en bra kombo…. Värre på morgonen när dagispersonalen får äran att se mig i pyjamas som jag försöker täcka med en kappa…

Brukar tänka att ja ja så här springer ju kändisarna i Hollywood, när nån morgontrött dagisförälder storögt lyfter på blicken! Den bjussar jag på 😉

image

 

Lilla Lii efter färgning :-)

 

Just nu inväntar jag nästa kund, ikväll slutar jag tidigt… 22:30 :-) Sedan hem för att steka pannkakor till stora killens funday på skolan imorgonbitti!  Man måste ta tillvara på de timmar som tygnet tilldelar :-)

image

Lite kaffe blir det nu :-)… Starkt!

Puss puss

2 reaktioner på ”Från morgon till natt med massor av skratt!

    1. Hej!! Nej det är helblondering med en kall Toner på toppen samt en olaplex behandling :-) kram kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons