Hej, jag heter Giselle Essé Hyvönen. Frisör, stylist, personal shopper och researrangör…. Egenföretagare och entreprenör. Mamma till två fantastiska killar. Mitt liv kan nog utifrån sett se ut som ett virrvarr, jag sitter sällan stilla men tro mig det finns struktur i bakgrunden… Älskar att jobba, resa och hitta på underbara saker med vänner och familj. Mitt motto är att med massa glitter och skratt smakar blodpudding gott!

Annons

Hemresa med Junk yard Pit stop!

 

Fina!

På vägen hem från Göteborg var killarna o jag bara tvungna att stanna till vid Junk Yards outlet och centrallager i Trollhättan!

image

Vi gick all in för att hitta examenskläder till Stora grabben. Lilleman fick små figer boards!

image

image

Junk Yard är det enda stället där de frivilligt går in i provhytten… Givetvis är butiken smockfylld av skate kläder… En oas för skateare!

image

imageimage

Shopping och bensträck.. Sedan brummande vi hem till Solstaden!

Puss

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons