Hej, jag heter Giselle Essé Hyvönen. Frisör, stylist, personal shopper och researrangör…. Egenföretagare och entreprenör. Mamma till två fantastiska killar. Mitt liv kan nog utifrån sett se ut som ett virrvarr, jag sitter sällan stilla men tro mig det finns struktur i bakgrunden… Älskar att jobba, resa och hitta på underbara saker med vänner och familj. Mitt motto är att med massa glitter och skratt smakar blodpudding gott!

Annons

Vi bodde i glaslådor och åt blå sockervadd!

 

Kära!

Nu bär det av hem igen…. Mot Göteborg för vidare färd mot Karlstad imorgonbitti.

Trötta men otroligt nöjda och glada barn i bilen.

Martin hade bokat ett riktigt coolt lägenhets hotell. Mycket danskt och med en mycket mycket generös insyn!!

Ha ha på natten kunde man skymta halvnakna människor som var uppe för att fylla på vattenglaset vid sängen! image

image

Martin smuttandes på ett glas vin… man måste ju fira att man nått målet :-) Fem minuter senare snarkades det i vår glaslåda!

Hotellet ligger mitt i lilla Kolding ca 30 min med bil från Legoland. Mitt i stan och beläget vid en vacker sjö omgiven av pampiga villor, en idyll. Som sagt compact living med galet coola lösningar. Hela lägenheten på nedrebotten var förgylld med lönndörrar. De hade kamoflerats utifrån, kunde bara öppnas inifrån. De var generöst planerade mellan varje stort fönster och gjorde att vardagsrummet samt kök skulle bli en terass vid fint väder! Låter som en mäklares ord…

imageimageimageimageimage

Frullen var liten men mycket bra… Gillar inte att klaga men när det kommer till kaffe i Norge och Danmark så liknar det mer ett starkt te än en kopp ”Wake Me up” svenskt bryggkaffe 😉 Men jag är en sucker för mysiga, inspirerande och vackra miljöer så det gjorde inte nåt 😉 imageimage

Mätta och belåtna ( magen full med nutella-mackor) övertända inför Legoland!!

image imageimage

På begäran: jacka från ACNE, kofta Monki, byxor Zara och även skor från Zara :-)  image

image

image

Måste skryta över min stora kille som bara helt spontant ”slängde ihop” en legogubbe med skate Board!! Min lille konstnär!

Fullt ös från 10-20! Först på plats och sist att lämna Legoland! Blå sockervadd, popcorn, minidounuts och legosvärd :-)

Vid ett ögonblick blev jag plötsligt påmind om hur min kära mor kände när hon tog med mig och min syster 1985 till Legoland. Efter att ha jobbat sig blå så skulle man äntligen få se det bästa man har njuta! Ha ha ha med handväskan på vidgavel och tillhörande plånbok 😉 Men det är det värt… Jag inser idag att det tar ca 35 år för ett barn att inse vad du som förälder gör för att se dina barn lyckliga!

image

image

image

image

Tack för att du läste!

 

Puss

En reaktion på ”Vi bodde i glaslådor och åt blå sockervadd!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons