image

image

Foto: Hanna Söderberg

Jag tycker att folk ger upp för lätt!
Bara för att det kommer lite motstånd så skiter folk i det. Saker och ting är inte lätt, det är inte en dans på rosor, men bara för det så är inte det lättaste att bara ge upp?
En person med lång och lyckad karriär är ett bra tex på en person som fortsätter kämpa för det hen tror på.
Ett par som har varit gifta i 32 år är ett bra tex på folk som inte ger upp och tror på deras känslor för varandra.
Jag kan lova er att ingen av dessa hade det lätt på vägen. Alla dem har fått kämpa och varit med om både upp och ner.
Men jag kan lova er att dem båda känner nu att det var värt det, det var inte den enkla vägen,  men det var den rätta vägen. 

Många förhållanden tar slut för fort för att man ger upp, man blir sårad och arg och därför väljer den enkla vägen, den andra har för mycket stolthet och vill inte visa sig svag så dem går skilda vägar. sanningen är att man kommer att komma över varandra till slut, men man blir inte tillsammans från början för att man ska göra slut, och man kommer aldrig att vara i ett förhållande där allt är perfekt. Så det är lika bra att jobba på det och inte ge upp.

Så alla där ute, när drt kommer till allt, ge inte upp… ta inte den enkla vägen för att du inte orkar ta striden, stå upp för vad du tror på och gör aldrig några beslut när du är arg eller upprörd. .. du kommer med nästan 100% få ångra det då.

0 kommentarerKommentera »

 1. Postat av: Klara

  Härliga du! Hoppas du får en underbar dag❤️

 2. Postat av: Annica Tejfors

  Åh vad bra skrivet och du har helt rätt. Tänk om alla orkade kämpa liite till. Det gäller allt från våra ungdomar på gymnasiet till parrelationer som du skriver om. Jag tror alla måste köra sig att man måste anstränga sig lite och att ingenting kommer av sig själv. Kram och ha en fin vecka
  Annica

  URL:
 3. Postat av: Julia Kristina

  Det är sant. Man ska kämpa för det man tror på. <3

  URL:

Lämna en kommentar