700x467(ByMinScale_TopLeft_xsTransparent_True) 700x467(ByMinScaleas_TopLeft_Transparent_True) 700x1049(ByMinScale_TopLeft_Transparent_True) 700x1049(ByMinsdScale_TopLeft_Transparent_True) DSC4230 DSC4678 DSC4697 DSC5174 DSC5381 DSC5471

Hejhej alla fina där ute!

Igår var jag och några vänner på Plaza kvinna som firade 20 år, och jäääävlar vilken tårta dem hade, mitt mål är att ha en sådan på min 20års dag 😀

Efter det gick vi vidare till Veckorevyn Bloggawards, också en riktigt fin tillställning. Där var det mer folk som man kände och kunde mingla lite med. Jag såg inte så mycket av själva prisutdelningen, eftersom att jag alltid hittar några nya vänner som jag hellre vill prata med. Igår träffade jag en hel del nya vänner, och alla var så trevliga! Haha kunde vara så att det blev ett eller två glas för mycket igår, men jävlar vad trevligt jag hade!

Jaa nu ska jag bara chilla med mina vänner, sen ikväll så ska jag ta en alkoholfri drink med mina vänner och förhoppningsvis så kommer även Micke, davin och Kostas dit också! Riktigt roliga killar!

 

ha det gött, Ellinor

0 kommentarerKommentera »

 1. Postat av: katja

  Hej!
  Du är jättefin på fotot!
  Jag vill tipsa om Fitline för dig angående din psoriasis. Det är vitaminer och mineraler på cellnivå. Jag har själv psoriasis och även psoriasisartrit. Jag tar cellgifter och sprutor men kunnat minska på cellgifterna när jag började med Fitline. Jag har provat allt, och var så trött trots mediciner och tänkte jag ger detta en chans.
  Jag blev bättre på lite olika sätt. Hör av dig om du är intresserad att få info om produkterna så kan jag vidarebefoodra det!
  ( ps, vi träffades utanför Plaza sommarmingel när jag kom fram och sa att jag också har hudsjukdomen)
  kram Katja

  URL:
 2. Postat av: Emma

  Röker du? Sa inte du att du inte gjorde det?

Lämna en kommentar