Om min vardag som mamma till en 5-årig kille & 2-årig liten busig tjej, sambo och allt det som hör till livet. Högt och lågt.

Annons

Urinvägsinfektion?

Då var det dags igen, att vara ensam hemma med barnen ett par dagar. Nu har det iofs redan gått två dagar och i morgon kommer Oskar hem igen. SKÖNT!

Jag har typ fått stressmage av att vara ensam med barnen, katastroftankar deluxe.  Igår bröt jag ihop lite när Caroline bara skriker rakt ut av smärta när hon försöker kissa. Jag försöker få komma in till en närakut men ingen svarar på över en timme, kopplas bort varje gång jag försöker. Visst, jag kunde ha åkt in och chansat på att få komma in snabbt, men att sitta och vänta i timmar och på det lämna prover.. inte en chans att jag gör det på en kväll om det inte behövs. (Sjukvården är ett skämt i Sverige.. )Så läser 1177s rådgivning och väntar till morgondagen. Akuttid idag på vårdcentralen för att få en provtagning om det är urinvägsinfektion eller inte.

Jag har alltså jagat Caroline här hemma med en plastmugg för att få ett urinprov från henne… så har min dag sett ut i stort sett. Fram och tillbaka till vårdcentralen två gånger för provtagning och provlämning. Hon gnäller inte över ont iaf, hon har ändå kissat ett par gånger men det stinker verkligen..

Jag ska få svar imorgon. De vill inte ge antibiotika i onödan till barn.. så jag hoppas att hon inte får ont i kväll igen. Annars är hon sig lik, busungen!

Däremot hade jag en incident med Daniel i morse, skitdålig lämning. Det går bra i veckor sen brakar helvetet loss på nytt och vi får bråka vid lämning på skolan… Hoppas han är på bättre humör imorgon, vill inte lämna honom arg och ledsen, även om jag vet att det bara varar ett par min.

 

Så så har min start på veckan sett ut… kunde ju skrivit om något roligare som black friday fynd.. men det har inte hunnits med alls.. kanske fyndar jag på fredag? har ni hittat något fynd än?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons