Om min vardag som mamma till en 5-årig kille & 2-årig liten busig tjej, sambo och allt det som hör till livet. Högt och lågt.

Annons

Blåtira

Jag är inte så förtjust i andras barn. I dag ännu mindre…

Fick inget roligt samtal igår och skyndade till skolan. Daniel hade fått en skada, mer visste jag inte.

Det visade sig att en annan unge i hans klass kastat en stor plastlåda i ansiktet på honom när han gungade med en kompis. (Samma unge hade rivit ett annat barn i ansiktet/halsen tidigare under dagen enligt D och andra barn).

Sjukt arg var jag och fortfarande är. De ska prata med barnets föräldrar, men måste boka tolk inför ett sånt samtal.

Jag bad Ds lärare att ta bild på skadan för att de, föräldrarna, ska förstå att det inte bara var en olycklig olycka, den här ungen siktade in sig på Daniel och hans vän.

Lite högre upp och ögat kunde skadats…är så sjukt missnöjd med fritids just nu… de har dålig koll, ungarna har NOLL respekt för pedagogerna (de behandlar barnen som sina kompisar, visar ingen auktoritet…) och får känslan av att de skiter i sitt jobb. *Vi är jättenöjda med tre ur personalen på fritids, resten ser ut att inte vilja vara där.

Så idag var det jobbigt att få Daniel att vilja gå till skolan, vilket jag förstår.

En reaktion på ”Blåtira

  1. Hemskt att det ska behöva vara så. Det får inte förekomma. Och jag håller helt och hållet med om att idag är pedagogerna vänner och inte autoritära längre. Så är det överallt känns det som. Barn lär sig inte ha respekt varken i hemmet eller förskolan, det har jag sett flera gånger på barnens förskola..
    Hoppas det går bra med personalen, det är eg de som ska ta samtalet med föräldrarna, inte ni. Det är deras jobb att informera och sen ska händeslerapporter skrivas och varför inte anmälan till förskolan, så att de lär sig ta saker på större allvar och åtgärder.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons