Om min vardag som mamma till en 5-årig kille & 2-årig liten busig tjej, sambo och allt det som hör till livet. Högt och lågt.

Annons

träningsvärk 💪

Jag har mer eller mindre dragits med träningsvärk i någon del av min kropp sen jag började gå på gym för 2 veckor sen.

Det är en skön känsla, att veta att jag gör något rätt med musklerna. Att jag är på väg till en starkare kropp. Jag lär mig fortfarande och är långt i från duktig men lyckas pricka in övningarna då och då.

Jag är mest förvånad över att jag VILL gå till gymmet. Trodde jag skulle behöva dra mig dit på tvång. Jag har ett sug 😆 haha

Work in progress

En reaktion på ”träningsvärk 💪

  1. Kör på snygging, det är asgrymt att du ens VILL gå, jag har inte den känslan gentemot ett gym.. inget jag VILL göra, men nu med eget gym hemma så går det ju bättre. Måste bara skärpa mig med maten! 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons