Om min vardag som mamma till en 5-årig kille & 2-årig liten busig tjej, sambo och allt det som hör till livet. Högt och lågt.

Annons

Allergisk eller förkyld?

Jag har börjat undra om det inte är så att jag är pollenallergiker? 🤧

Jag mår rätt bra om dagarna fram till eftermiddagen, då börjar ögonen rinna och jag får värsta nästäppan. Jag har ju trott stenhårt på förkylning fram till idag då jag hux flux plötsligt blev sämre efter att ha vistats inne hela dagen.

Har nu tagit en clarityn-tablett. Blir jag bättre så kan det ju vara så att jag kanske är allergisk? Men inte så illa som många andra i min närhet.. förstår inte riktigt hur man märker om det är en allergisk reaktion eller inte på pollen…

Jag känner mig inte riktigt sjuk heller.. mest täppt liksom.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons