Om min vardag som mamma till en 5-årig kille & 2-årig liten busig tjej, sambo och allt det som hör till livet. Högt och lågt.

Annons

Börjar närma sig

Om ca 1 månad bär det av till Grekland. Vi ska fira pappa, han blir 50 i juni.

Så idag har jag beställt en stor resväska från Accent. Tror en stor väska och varsit handbage borde räcka för oss. Börjar så iaf.

Måste börja dieta… några kg hoppas jag tappa innan vi åker iväg. Står still i vikten men måste göra något, trött på denna storlek. Bara jag som kan ändra på det och nu har jag en deadline, så kanske det hjälper. 😝

2 reaktioner på ”Börjar närma sig

  1. hahaha nej men för fan det får du inte skriva!! Att du ska dieta och droppa kilon inför resan, då får du haters på dig 😀 😀 😀 😀
    Men du, det låter som en ashärlig resa ni ska göra, hoppas det går bra med dietandet och resan också. HaAHA beställt en resväska och handbage, ”vi börjar så..” ja alltså hur länge ska ni vara borta :) :)

    1. Dieta kommer jag göra ett bra tag, inte som att det är 5kg jag behöver tappa…närmare 30 🙄 så vill man hata, hata på!

      Ja, en ENORM väska och sen varsit handbage. Vi är borta en vecka så det borde räcka tycker jag. Fröken otydlig, det är jag det. 😅

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons