Om min vardag som mamma till en 5-årig kille & 2-årig liten busig tjej, sambo och allt det som hör till livet. Högt och lågt.

Annons

Långhelg ❤️

Så sjukt skönt det är att få vara ledig! Nu längtar jag verkligen till semestern. Tur att det är en långhelg till om ca en vecka, haha!  😉 

Vi har ju sjukstuga iomed att Caroline så lägligt fick vattkoppor i torsdags (oddsen på den liksom 🙄). Men det visade sig att även hon fick en mild variant, precis som sin bror fick. Runt 20-25 koppor, bara på rygg och mage. Vi har haft tur… trodde att hon skulle bli en riktig prickigkorv! 😅 så nu håller de på att försvinna men hon blir hemma från dagis imorgon, utifall att och för att hon ska få vila lite utan att Daniel jagar upp henne.


Så vi har varit inne en hel del men även passat på att komma ut i sommarvädret.  (Undvikt lekparker, så ni föräldrar med pekpinnar kan rikta dem någon annanstans). 

Nu blir det till att förberedda för morgondagen, vab för mig och Carro dock. Men det är rätt skönt att vakna till ett relativt städat hem och slippa en massa disk om man ska vaba. 

En reaktion på ”Långhelg ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons