Om min vardag som mamma till en 5-årig kille & 2-årig liten busig tjej, sambo och allt det som hör till livet. Högt och lågt.

Annons

Åter semester

Att jobba en vecka för att sedan gå på semester igen är helt ok. 😉

Nä, nu råkade det bli så i år. Det var faktiskt rätt jobbigt förra veckan med att återgå till jobb… nu kommer jag att få göra om det igen, inte optimalt.

Jag ville inte skicka Daniel till ett fritids i två veckor där de inte kunde lova att någon från ordinarie personal skulle vara på plats. Ett fritids där han ev inte känner nog (av barnen) på en ny skola.

Så vi tar lite extra ledigt fram till att skolan börjar nästa vecka. Då blir det inskolning 3 dagar och jag hoppas att det kommer gå bra då.

Så nu försöker vi klämma ur det sista av denna sommar, något kallare nu dock. Men skönt enligt mig som tröttnat på tropisk värme.

Jag skulle vilja röja här hemma, passa på att göra oss av med skit när vi har chansen. (Container kommer i kväll till området, bästa servicen!)

Annons

Dinosaurieträff

Igår skyndade vi till Mall of Scandinavia efter att jag slutat på jobbet.

En av dinosaurierna från showen Walking with dinosaurs skulle visas upp och promota showen under eftermiddagen. Vi tänkte kan vara värt att se en liten teaser av vad som kan ses på riktiga showen och ifall vi ska köpa biljetter eller inte.

Vi hann precis till sista uppvisningen och fick komma riktigt nära. Caroline och Daniel blev dock lite rädda. Men det var riktigt coolt att se, sjukt proffsigt styrt av personen i dräkten.

Annons

Tillbaka på jobbet

… ett litet tag iaf.

Nästa vecka är jag återigen ledig. Hoppas på spöregn då, seriöst. Vill kunna sova igen, så trött på värmen.

Men nu är jag iaf på jobbet, skitttrött. Skälvklart sov man extra dåligt i natt.😴

Nu hoppas jag att veckan flyter på bra och att kommande vecka känns som 4 veckor. Denna semester har inte varit den bästa…

Annons

Dåligt med sömn

Är så less på den här fuktiga, höga värmen vi har i Sverige just nu. Ser fram emot kommande vecka, även om jag då jobbar. Jag vill kunna sova utan att vakna upp i en pöl av svett varje natt. Redan imorhon säger de att det ska bli mer ”normala” tempraturer för svensk sommar.

Jag har varit vaken sen 04:30… somma runt 01 i natt. 😴

Kanske lika bra. Har ju vridit på sömnmönstret så kanske bra att jag kommer vara svintrött idag, somna i rätt tid. Återställa rutiner lite.

Så vad gör jag?

Ligger på balkongen och tittar serier. 👍🏻

Annons

Skansen

(Bildbomb i inlägget!)

Det blev en tripp till Skansen idag. Det var antingen det eller naturhistoriska, det senare tar vi nog på torsdag tror jag.

Jag tänkte inte på att det är allsång på skansen idag, men det var faktiskt rätt lugnt. Inte alls mycket folk, lagom liksom. Med lite soundcheck i bakgrunden typ.

Vi började med akvariet denna gång och det lär vi fortsätta med framöver, så mycket lugnare där inne tidigt på dagen.

Caroline var modigast, hon klappade ormen! 😱

Jag svettades mängder, det bara rann om mig. Jag gillar verkligen inte den här värmen, jag är inte skapt för det! Smälter!!

Funderade starkt på att joina renen vid vattnet. 🤣

annons