Om min vardag som mamma till en 5-årig kille & 2-årig liten busig tjej, sambo och allt det som hör till livet. Högt och lågt.

Annons

Nu är hon tre

Igår var det lite kalas för vår busfia som fyllde tre år.

En överlycklig tjej som fick många fina presenter och tårta.

En grön tårta önskade hon sig. Klart att Caroline får det 😊 (gissa om det var sockerrush resten av kvällen 😅)

Idag var vi iväg en sväng för att lufta oss lite. Det blev ett stop på br för att köpa ett schackspel till Daniel som visat stort intresse för det i skolan.

Det har börjat bli lite enklare med lämningarna på skolan när han får/vill vara med och spela spel med de andra barnen som redan är där och då är schack ett av dem spelen som spelas.

Så snart har vi nog en liten schackmästare i familjen 😄

Annons

Snart 3åring

Det är då galet hur fort tiden tickar på.

På fredag har vi en busig 3-åring i huset! Tre år!!!

Så på fredag är det kalas. Caroline önskar ett gäng tårtor men en marsipantårta blir det iaf . Frågar man henne vill hon ha tre 😆

Bullar bakade jag i måndags, har hela frysen full nu. Imorgon efter jobbet får jag köpa tårta, dricka och ev annat fika. Det kommer inte hinnas på fredag.

Det pratas flitigt om att hon fyller år, hon ser verkligen fram emot det. 😍 mest kanske presenterna men det är väl det som lockas 😆

Vår lilla rödtott ❤

Annons
Annons

Hösten är här

Nu är det verkligen kyligt ute. Jag gillar’t.

Fick även hem min höstjacka jag beställt från lager 157, sjukt bra och prisvärda jackor, igår. En aningen för stor jacka, var dubbelstorlek,  men då får jag på mig en tjockare mysig tröja under utan problem, win win.

Denna fina jacka beställde jag från lager 157.  Riktigt nöjd faktiskt!

Till något annat…

Att nu få ta fram alla värmeljus, doftljus och använda alla fina ljusdekorationer är himmelskt! Det har liksom varit för varmt och för ljust för att ens tänka tanken på tända ljus. Men nu jäklar! Jag och Carro ska plocka fram det höstiga här hemma tror jag, underhålla oss under denna vabdag. Har minst en låda att gå igenom med härliga doftljus. :)

 

Annons

Utbrott på utbrott

Blir på riktigt tokig snart.

Min 6åring får sjukt stora utbrott och ofta slår han sig själv när han blir så arg (antagligen för att visa hur arg han är)

Idag är en sån eftermiddag med brutala utbrott. Gap, skrik, sparkar och slag.

Våra grannar måste undra vad fan som händer…

Just nu sitter han i sitt rum. Han får inte komma ut… nu är det timeout som gäller.

Andas var det… 1 2 3 4 5…..

annons