Jag mår inge bra just nu. Jag har druckit något glas vin, så vad vet jag, mina känslor kanske förstärks.  Det har inte varit bra med mig på ett tag, jag tror att jag behöver mer. Något i mig behöver något annat än vad jag har.

Love, Ellinor

0 kommentarerKommentera »

 1. Postat av: Sophie

  Hej, detta har inget med inlägget i sig att göra (hoppas dock du mår bättre snart, det är hemskt att känna så…), men ville bara titta in och säga att jag tycker du verkar vara en helt fantastisk tjej :) en sån där riktig feel good-människa, du verkar vara en liten solstråle. Tänkte att det kanske kan vara skönt med en liten pepp om du känner dig deppig! Jag vet hur det känns att vara på botten. Men du kommer snart tillbaka med full styrka! Kram

  URL:
 2. Postat av: Noha

  Hej Ellinor varför skriver du Fuck

  URL: http://The
 3. Postat av: Nicola

  Hej Ellinor!
  Jag blir så otroligt ledsen när du känner så, eller när vem som helt känner sig nere. Jag var inne i en deprition för ett tag sen, och kände mig väldigt nere, och behövde alltid någon i närheten som var med mig. Största saken som gjorde mig ledsen, var att jag tänkte för mycket på framtiden, jag tänkte inte på nuet och att jag faktiskt har så fina människor runt omkring mig, att jag är frisk och allt sådant. Det jag vill säga är att man ska kolla på sakerna som är positiva i äns liv, då blir man positivare och positivare saker kommer hända.

  URL:

Lämna en kommentar