Välkommen!

Välkommen till min blogg!

2015-04-16

Här får du läsa om sådant som ligger mig varmt om hjärtat. Min familj, inredning, mode, trädgård och lite mat och bak. Ja, en salig blandning helt enkelt :)

Jag är så glad att just du hittat hit och blir ännu gladare om du lämnar ett litet avtryck i form av en kommentar då och då. Berätta gärna lite om dig själv så får jag veta lite mer om vem du som läser min blogg är. Själv är jag en pigg 5-barnsmamma med barnen i två ”kullar” 😉 Tre stora och två små. Fritiden fylls av barnens intressen och just nu är det mycket friidrott som står på agendan då mina stora pojkar nästintill bor på arenan, så mannen och jag kuskar land och rike runt på diverse tävlingar :)

Jag är lärare och undervisar i åk 1-7 på en liten f-9 skola på landsbygden. Världens bästa jobb om du frågar mig!!

Kram Annika

10 thoughts on “Välkommen!

 1. Hej!
  Jag vill så gärna få tag i armband från Odd Molly! Har du något/några att sälja? :)
  Hälsningar Nancy

 2. Hej,

  Jag heter Isabel och jobbar med Disney Channel, jag skulle vilja ha en e-post till dig då jag skulle vilja diskutera ett litet samarbete. Hör gärna av dig till mig

  /vänligen
  Isabel

 3. Hej

  Jag hittade till dig via ”Blomkålsmos” . Jag är nybliven viktväktare och letar recept här på nätet. Har du erfarenhet av Vv? Har du fler recept? Om ja, var hittar jag dem?

  Jag blev också väldigt imponerad och intresserad av Ert bygge av trädäck! Sååå härligt det ser ut! Visst är det kul att bygga (eller hos oss är det oftast jag som har idéerna och maken som bygger).

  Jag är en trebarnsmor (mormor och farmor också) med två utflugna och en kvar hemma. Jag bor i Blekinge och jobbar som lärare 1-3 på en friskola.

  Jag kommer att titta in till dig igen.

  Ha det gott
  Irene

  1. Hej och välkommen 😊
   Vad roligt att du hittat hit!
   Om du skriver in viktväktare i sökrutan här på min sida så kommer du hitta många viktväktarrecept, allt från mat till fika och godis.
   Tack för dina fina ord om trädäcket! Vi älskar att planera och bygga både maken och jag.
   Allt gott,
   kram Annika

 4. Hej,

  Håller precis på att göra ditt recept på snabba kanelbullar utan jäst, och ”so far so good”, hehe. Läste att du har fem barn och måste bara fråga hur det har gått för er? Alltså, har själv en dröm om fem barn, men vet inte om vi kommer dit…Tycker alltid det är spännande att läsa om dom som redan kommit dit och lyssnar gärna lite till din erfarenhet kring att vara fembarnsmamma =D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *