Det ska vara enkelt att baka och laga mat. HĂ€r hittar du just de enkla, snabba men Ă€ndĂ„ fantastiskt goda alternativen i köket! Köksbestyren blandar jag med en kopp inredning, tvĂ„ koppar mode och litervis med familjelycka. VĂ€lkommen – hoppas du kommer att trivas :) Kontakt: annika_lilja@hotmail.com

Njutning 💛

var_sol_mars_stranden_njutning_skalderviken_vejbystrand_frulilja

Godmorgon söndag!

Vilken underbar dag vi fick igÄr. Solen sken, nÄgra plusgrader, frisk hög luft och nÀstan vindstilla. Ljuvligt och sÄ vÀlbehövligt!

NÀr jag scrollade igenom Instagram igÄrkvÀll sÄ verkade det som det varit lika fint i nÀstan hela Sverige. Flödet svÀmmade över av fina soliga vÄrbilder, underbart! Dagar som dessa Àr vi inte direkt bortskÀmda med men jag hoppas att det vÀnder och att vÀdret stabiliserar sig lite nu. SÀrskilt i dessa tider som nu rÄder behöver vi sol och lite vÀrme för att orka med. Att vara ute i naturen mÄste ju dessutom vara den bÀsta platsen att befinna sig nu, bÄde ur smittosynpunkt och för rekreation.

var_sol_mars_stranden_njutning_skalderviken_vejbystrand_frulilja_sally_cockerpoo

Vi kokte kaffe, choklad och bredde nĂ„gra mackor och körde sedan ut till stranden. Sally fick för första gĂ„ngen se och kĂ€nna pĂ„ bĂ„de stranden och havet. Vilken lycka 😍

Det sĂ„ spĂ€nnande nu med utflykterna vi gör dĂ„ det Ă€r första gĂ„ngen för Sally. Vi upplever genom henne nu och nĂ€r hon sprang och hoppade fram i sanden för att plötsligt tvĂ€rstanna och börja brottas runt med en tĂ„ngruska sĂ„ fylls hjĂ€rtat av kĂ€rlek och lycka 💗

var_sol_mars_stranden_njutning_skalderviken_vejbystrand_frulilja_sally_cockerpoo

Full fart 😍

var_sol_mars_stranden_njutning_skalderviken_vejbystrand_frulilja_sally_cockerpoo

VĂ„gornas skum var vĂ€ldigt spĂ€nnande 😊

IMG_0851

Vi mötte en trevlig dam som undrade om vi ville att hon tog en familjebild pÄ oss. SjÀlvklart ville vi det.

var_sol_mars_stranden_njutning_skalderviken_vejbystrand_frulilja_sally_cockerpoo

Lite mys och vila i mammas famn 💗

var_sol_mars_stranden_njutning_skalderviken_vejbystrand_frulilja

💗💗

Efter en stunds promenerande och busande lÀngs med stranden gick vi ner till lillhamnen och fikade innan vi körde hemÄt igen. Det var en riktigt trött liten valp som la sig tillrÀtta i bilen och somnade pÄ ett kick. MÄnga nya intryck och dofter, det tar minsann pÄ krafterna.

cockerpoo_cockerpoosverige_sally_valp_trana_valptraning_varsol_frulilja

💕

Hemma lekte och trÀnade Molly och Sally i eftermiddagssolen medan jag satt och njöt av Ärets första kaffe pÄ trÀdÀcket. SÄ otroligt skönt.

planka_plankstek_kyckling_kycklingplanka_med_blomkalsmos_frulilja

KvĂ€llen avslutades sedan med kycklingplanka och filmmys 😍 Vi tittade pĂ„ Benji. En helt underbar film om den beslutsamma hunden Benji som kommer till undsĂ€ttning och hjĂ€lper en trasig familj nĂ€r en liten pojke och hans syster hamnar i allvarlig fara. MĂ„nga tĂ„rar blev det, vĂ€ldigt gripande och fin film sĂ„ se den om ni Ă€r sugna pĂ„ en mysig familjefilm.

Ja, en supermysig dag igĂ„r. Idag bjuds det pĂ„ ett helt annat vĂ€der men vi fĂ„r göra det bĂ€sta av det ocksĂ„…

Ha en riktigt skön söndag!

Kram Annika

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *