Det ska vara enkelt att baka och laga mat. Här hittar du just de enkla, snabba men ändå fantastiskt goda alternativen i köket! Köksbestyren blandar jag med en kopp inredning, två koppar mode och litervis med familjelycka. Välkommen – hoppas du kommer att trivas :) Kontakt: annika_lilja@hotmail.com

Inhägnat

sally_cockerpoo_cockerpoosverige_tradack_stangsel_att_hagna_in_tradgarden_staket_valpsakra_frulilja

Godmorgon söndag!

Precis inkommen efter att Sally gjort sin morgontoalett. Hon är verkligen så superduktiga och det har inte hänt någon olycka här inne på över en vecka. Hon visar tydligt när hon behöver gå ut och det tycker jag är helst fantastiskt att en valp på lite drygt 11 veckor redan kan. Världens duktigaste lilla tjej 💕

sally_cockerpoo_cockerpoosverige_tradack_stangsel_att_hagna_in_tradgarden_staket_valpsakra_frulilja

Igår hägnade vi in en del av trädgården så att Sally ska kunna springa lite fritt utan koppel. 50 meter staket sattes upp och lyckan var total för en liten valp och hennes människor.

sally_cockerpoo_cockerpoosverige_tradack_stangsel_att_hagna_in_tradgarden_staket_valpsakra_frulilja

Hon busade runt massor igår eftermiddag och även idag har vi hunnit vara ute och busa.

sally_cockerpoo_cockerpoosverige_tradack_stangsel_att_hagna_in_tradgarden_staket_valpsakra_frulilja

En liten pinnhög har hon samlat ihop och lagt uppe på trädäcket. Här älskar hon att ligga och tugga på sina pinnar.

sally_cockerpoo_cockerpoosverige_tradack_stangsel_att_hagna_in_tradgarden_staket_valpsakra_frulilja

En annan favoritplats är bland växterna under hasseln. Där är jag dock inte helt nöjd med att hon är då hon mer än gärna tuggar på växterna. Jag har googlat massor och sökt efter vilka växter som är giftiga för hundar och de vi har där under ska inte vara det men ändå. Känns inte helt tryggt att hon mumsar på dem så vi kommer korta ner en bit av stängslet som vi har kvar och sätta runt den platsen. Förhoppningsvis lär hon sig då att inte vara där.

Kram Annika

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *