Det ska vara enkelt att baka och laga mat. Här hittar du just de enkla, snabba men ändå fantastiskt goda alternativen i köket! Köksbestyren blandar jag med en kopp inredning, två koppar mode och litervis med familjelycka. Välkommen – hoppas du kommer att trivas :) Kontakt: annika_lilja@hotmail.com

Skottdagen

sally_cockerpoo_10_veckor_valp_bilbalte_tiill_hund_frulilja

Trött och kall liten valpis som varit ute och busat i regnet 💗

Hej lördag!

Hur har ni det idag denna skottdag? Här hemma är vissa av oss lite slitna, bland annat jag… Sov en stund med Sally på soffan här i förmiddags. Ont i huvudet och även halsen ger sig tillkänna. Hör väl årstiden till tyvärr men blir det inte värre så ska jag inte klaga. Än så länge så avhjälps det bra med Ipren.

sally_cockerpoo_10_veckor_valp_bilbalte_tiill_hund_frulilja

Idag har det varit en stor och spännande dag för Sally. Vi har haft åka bilträning 😊 Hon har åkt bil tidigare i bur men inte gillat det alls. Gnytt så alldeles hela tiden så Hampus körde iväg och köpte en bilsele till henne. Jag har knappt velat testa då jag varit orolig att hon inte skulle gilla att åka med den heller men min oro var helt obefogad. Hon var så nöjd hela bilresan idag. Nu åkte vi bara hem till mina föräldrar ca 15 minuter enkel resa men ändå. Hon fixade det med bravur, både dit och hem 👌🏻

sally_cockerpoo_10_veckor_valp_bilbalte_tiill_hund_frulilja

Gosnos 💗

sally_cockerpoo_10_veckor_valp_bilbalte_tiill_hund_frulilja

Det var bara morfar hemma idag så efter en spännande runda i trädgården slocknade Sally som en stock i mormors fåtölj. Så trött efter alla nya intryck och dofter.

sally_cockerpoo_10_veckor_valp_bilbalte_tiill_hund_frulilja

Se så liten hon är i fåtöljen 😍

När vi kom hem sov hon också en lång stund och nu far hon fram som en vilde här hemma. Brottas med sina gosedjur och vänder upp och ner på sin fäll. Det är mycket energi som ryms i en liten valp 😂

Andra chansen på mello idag. Ska ni titta? Här blir det mello för några och hockey för några men innan dess ska vi äta god kycklinggryta med kantareller. Lukas och Emma är hemma denna helgen och myser med oss❣️

Ha en fin lördagskväll!

Kram Annika

2 thoughts on “Skottdagen

  1. Hej! Först tack för alla fantastiska recept. Och så undrar jag vad de ör för ras på hunden? Såååå fin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *