Det ska vara enkelt att baka och laga mat. Här hittar du just de enkla, snabba men ändå fantastiskt goda alternativen i köket! Köksbestyren blandar jag med en kopp inredning, två koppar mode och litervis med familjelycka. Välkommen – hoppas du kommer att trivas :) Kontakt: annika_lilja@hotmail.com

Tiden rusar…

sally_cockerpoo_cockerpoosverige_smahund_familjevanlig_hund_familjehund_frulilja

🐾💗

Ja, så var det det här med tiden som bara rusar fram. En klyscha, jag vet, men visst går den bara snabbare och snabbare. Idag är det precis en vecka sen vi hämtade hem vår lilla Sally och samtidigt som denna vecka bara rusat förbi så känns det som om Sally varit en del av vår familj hur länge som helst. En märklig men fantastiskt skön känsla. Hon fann sig snabbt tillrätta och har nu stenkoll på oss alla i familjen.

Titta på tassbilderna här ovan. Den första tog jag första gången vi träffade henne. Då var hon 3,5 vecka. Den andra tog jag idag och nu är hon nio veckor. Galet så fort hon växer. Bara på denna vecka hon bott här kan vi se hur hon växt och hur pälsen blivit längre och tätare. Vår älskade lilla gosnos 💗

sally_cockerpoo_cockerpoosverige_smahund_familjevanlig_hund_familjehund_frulilja

Här om dagen var vi ute i skogen en liten sväng. Ny spännande miljö att upptäcka. Hon var helt slut när vi kom hem och sov en rejäl stund. Tufft med skogsturer som varar en hel kvart 😉

sally_cockerpoo_cockerpoosverige_smahund_familjevanlig_hund_familjehund_frulilja

Nallen hon fick av Molly är hennes absoluta favorit. Den sover hon med både på dagen och natten.

sally_cockerpoo_cockerpoosverige_smahund_familjevanlig_hund_familjehund_frulilja

Och här, i knät på mig, är absoluta favoritplatsen. Så fort jag sätter mig på golvet kommer hon och lägger sig tillrätta såhär mellan mina ben. Sätter jag mig i soffan kommer hon direkt och vill upp och går jag på toaletten så sitter hon utanför dörren och krafsar och gnyr om hon inte får följa med in. Snuttan 😍sally_cockerpoo_cockerpoosverige_smahund_familjevanlig_hund_familjehund_frulilja

Mammas valp, världens finaste 💗

Kram Annika

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *