Det ska vara enkelt att baka och laga mat. Här hittar du just de enkla, snabba men ändå fantastiskt goda alternativen i köket! Köksbestyren blandar jag med en kopp inredning, två koppar mode och litervis med familjelycka. Välkommen – hoppas du kommer att trivas :) Kontakt: annika_lilja@hotmail.com

Sportlovsveckan går mot sitt slut…

ros_rod_roda_rosor_blomsterspraket_karlek_alla_hjartans_dag_frulilja

Hej torsdag!

Sportlovsveckan börjar så smått lida mot sitt slut. Vi har haft härliga dagar fyllda av bus med vår lilla valp. Hon börjar bli en liten tuffing nu och visar mer och mer vad hon vill. Så härlig på alla sätt och vis. En underbar liten personlighet 💗 Det har av förklarliga skäl inte blivit några direkta utflykter men det är det ingen som saknat heller. Alla vill mysa och busa med Sally.

ros_rod_roda_rosor_blomsterspraket_karlek_alla_hjartans_dag_frulilja

Måste visa er de fina blommorna jag fick av min älsk på alla hjärtans dag. De står så fint ännu. Någon ros börjar bli lite trött i kronbladen men i övrigt är den lika fin som när jag fick den. Jag älskar de vita blommorna som står lite i klasar. Har dock ingen koll alls på vad de heter. Vet ni?

ros_rod_roda_rosor_blomsterspraket_karlek_alla_hjartans_dag_frulilja

Idag ska vi böra träna vår lilla buse på att vara ensam. Små korta stunder till en början. Usch, känns jobbigt med det är ju tyvärr ett måste. Önska oss lycka till…

Kram Annika

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *