Det ska vara enkelt att baka och laga mat. Här hittar du just de enkla, snabba men ändå fantastiskt goda alternativen i köket! Köksbestyren blandar jag med en kopp inredning, två koppar mode och litervis med familjelycka. Välkommen – hoppas du kommer att trivas :) Kontakt: annika_lilja@hotmail.com

Sportlovsmåndag

sally_cockerpoo_cockerpoosverige_frulilja

💖

Hej måndag!

Hoppas ni alla har det fint och inte blåser bort för fy vad det blåser. Det viner runt husknuten och när vi alldeles precis var ute en sväng så höll mössan på att blåsa av mig. Sally gillar det inte. Varken regn eller blåst och stannar helst inne då. Vi håller just nu som bäst på att träna henne på att bli rumsren och det är minsann inte lätt i detta vädret. Oftast går det bra och olyckorna här inne är lätt räknade men när de har hänt så är det för att hon inte velat kissa när vi varit ute i regnet/blåsten och gjort det när vi kommit in istället. Hon fryser så hon skakar när vi är ute, stackaren 💗

sally_molly_cockerpoo_cockerpoosverige_frulilja

Vi var som sagt ute en lite sväng här precis. Gick längs häckarna här i kvarteret så Sally fick lite lä från blåsten. Molly är så stolt lillmatte och går gärna ut med henne 💕 Ser ni så liten Sally är? De som träffat henne nu helgen har reagerat på hur liten är och uttryckt att de fått uppfattningen av att hon är större genom att titta på bilderna vi skickat. Lilla gosnosen 💕

sally_cockerpoo_cockerpoosverige_frulilja

Mys i mormors famn 💗

sally_cockerpoo_cockerpoosverige_frulilja

Mr Ducky, present från syrran med familj 🦆

sally_cockerpoo_cockerpoosverige_frulilja

Bus med bollen hon fått av farmor och farfar ⚽️

Ja, det har varit en händelserik helg för lillan. I lördags var mormor och morfar här och träffade henne och senare på eftermiddagen kom syrran med familj för att träffa henne. Igår var hon med firade farmor. Spännande med nya dofter och intryck. Idag, sportlovets första dag, blir det dock en lugn hemmadag för lilltjejen sen hoppas vi på lite bättre väder så vi kan börja upptäcka våra omgivningar lite mer. En liten sväng ut i skogen står först på önskelistan.

Kram Annika

2 thoughts on “Sportlovsmåndag

  1. Inte nog med att du lagar världens godaste mat och är min stora inspiration för Viktväktarmat!! NU blir jag avundsjuk på din urgulliga hund också!!
    Grattis!! (är det en golden retriever? En av mina favoriter) Tyvärr kan jag inte ha hund just nu..men titta på den kan jag ju i alla fall. Får jag lägga upp en bild på henne på min Facebooksida. Sätter inte ut några namn såklart.
    Kram Maina

    1. Åh vad glad jag blev för din kommentar. Tack snälla ❤️ Sally är en liten cockerpoo men väldigt lik en golden. Många tror att hon är en goldenvalp. Det går bra att lägga upp en bild på vår lilla goding. Du får gärna dela min blogg också om du vill 😊 Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *