Det ska vara enkelt att baka och laga mat. Här hittar du just de enkla, snabba men ändå fantastiskt goda alternativen i köket! Köksbestyren blandar jag med en kopp inredning, två koppar mode och litervis med familjelycka. Välkommen – hoppas du kommer att trivas :) Kontakt: annika_lilja@hotmail.com

Drömmen om en valp 🐾

sally_valp_cockerspaniel_pudel_cockerpoo_frulilja

💕💗💕

Precis som rubriken lyder så har vi länge haft en dröm om att utöka familjen med en liten valp och tänk, vår dröm blev sann. Vi träffade Sally och blev alla helt och fullt förälskade i henne. Nu räknar vi ner dagarna tills hon får komma hem göra vår familj komplett. Älskade lilla 💗

Vi har länge länge pratat fram och tillbaka om hund. Läst och letat efter en ras som skulle passa vår familj. Funderingarna har gått i vågor, varit intensiva till att nästan helt ebba ut under perioder men så bestämde vi oss för att om vi skulle så skulle det bli en liten Cockerpoo. Cockerpoo är en blandning av antingen amerikansk eller engelsk cockerspaniel och pudel. En underbar blandras som är väldigt familjekär och mycket läraktig. Vi läste allt vi kunde komma över om just cockerpoos och ju mer vi läste desto med insåg vi att detta var rasen för oss.

Sen började vi fundera på när det skulle passa med en valp. Framåt sommaren skulle vara idealiskt men samtidigt svårt att planera in så exakt. Men framåt våren/sommaren tänkte vi iallafall ända tills jag fick en annons skickad till mig av en kompis som visste att vi var redo för valp. Jag svarade på annonsen direkt och efter lite sms´ande fram och tillbaka med uppfödaren så bestämde vi att vi skulle komma och titta på hennes 3,5 veckor gamla valpar samma kväll. Nu gick det plötsligt snabbt 😅

I kullen fanns fyra valpar, tre tikar och en hane. Vi hade tänkt oss en tik men inget var hugget i sten. Att komma hem till uppfödaren den där kvällen för drygt tre veckor sedan och få träffa dessa fyra små och deras mamma var magiskt. Vi hade så svårt för att slita oss och stannade ett bra tag. Tre av valparna hade fått fått namn medan uppfödaren fortfarande klurade på ett till den fjärde. Den fjärde blev vår lilla Sally 💗 Vi upplevde henne som piggast och mest på gång av de fyra. Hon var minst av dem och så otroligt söt med sin lilla trubbiga nos så hon blev den vi valde även om alla fyra var fantastiska.

Vi var och hälsade på vår lilla busvalp igen i söndags och som hon växt. Fortfarande liten men ändå nästan dubbelt så stor som första gången vi såg henne. Alla fyra valparna är så fina och alla har fått nya hem som väntar på dem. Uppfödaren berättade att hon kallar vår lilla för Sallybus 😍 Det är full fart på henne och hon är den som är mest framåt i kullen. Det märkte vi tydligt när vi var där nu sist. En riktig liten busvalp, underbart 😍

Här kommer ett gäng bilder, både från vårt första besök och från det i söndags.

sally_valp_cockerspaniel_pudel_cockerpoo_frulilja

Sally och hennes systrar. En av valparna blev svart, de andra beigea.

sally_valp_cockerspaniel_pudel_cockerpoo_frulilja

Sally i mitten och brorsan i grönt halsband.

sally_valp_cockerspaniel_pudel_cockerpoo_frulilja

Ludvig med hanen, Alvin.

sally_valp_cockerspaniel_pudel_cockerpoo_frulilja

Molly med Sallys syster Ester.

sally_valp_cockerspaniel_pudel_cockerpoo_frulilja

Mamma Alice i min famn. Sally kravlade upp för att dia en skvätt under tiden som Alice mös hos mig 💗 En så otroligt lugn tik. Hon brydde sig inte att vi kom dit och mös med hennes ungar. Nosade runt och räknade in dem då och då men accepterade oss fullt ut.

sally_valp_cockerspaniel_pudel_cockerpoo_frulilja

Hampus med lilla Sally i famnen och Ester kravlandes upp på benet.

sally_valp_cockerspaniel_pudel_cockerpoo_frulilja

Underbara lilla, det var svårt att slita sig och lämna henne 💗

Uppfödaren har skickat både bilder och videos på Sally under veckorna till vår stora glädje. Vi är alla så tacksamma för detta.

sally_valp_cockerspaniel_pudel_cockerpoo_frulilja

Sally 4 veckor.

sally_valp_cockerspaniel_pudel_cockerpoo_frulilja

Sally 5 veckor.

Tänk så mycket som händer på bara en vecka! Tycker det är galet stor skillnad på bilderna från fyra till fem veckors ålder.

Här kommer lite bilder från senaste besöket. På dessa är Sally 6 veckor och 4 dagar.

sally_valp_cockerspaniel_pudel_cockerpoo_frulilja

Gullnos 💗

sally_valp_cockerspaniel_pudel_cockerpoo_frulilja

I lillhusse famn…

sally_valp_cockerspaniel_pudel_cockerpoo_frulilja

och i lillmattes.

sally_valp_cockerspaniel_pudel_cockerpoo_frulilja

Mys och kel varvades med bus och lek 😅

sally_valp_cockerspaniel_pudel_cockerpoo_frulilja

Kolla hennes öron, så gosiga 😍

sally_valp_cockerspaniel_pudel_cockerpoo_frulilja

Lilla fina älskade Sally 💗

Visst är hon ljuvlig vår lilla valp! Vi längtar varje dag och tiden har väl aldrig varit så seg som nu. Men, snart är hon här och förgyller våra dagar för en lång tid framöver 💗

Kram Annika

2 thoughts on “Drömmen om en valp 🐾

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *