Det ska vara enkelt att baka och laga mat. HĂ€r hittar du just de enkla, snabba men Ă€ndĂ„ fantastiskt goda alternativen i köket! Köksbestyren blandar jag med en kopp inredning, tvĂ„ koppar mode och litervis med familjelycka. VĂ€lkommen – hoppas du kommer att trivas :) Kontakt: annika_lilja@hotmail.com

Mys med lilla familjen 💖

fredagsmys_familjemys_sarfatti_gra_vitrinskap_runt_matbord_mateus_keramik_flaskfilegryta_trattkantarellgryta_kantarellgryta_torkade_trattisar_trattkantareller_frulilja

GodkvÀll i stugorna!

Fredag, vĂ€lkommen underbara fredag ❀

Hoppas ni har det fint och njuter av att helgen nu Àr hÀr. Vet ni, vi har en helt oplanerad helg framför oss. UNDERBART!! Hur ofta hÀnder det egentligen? Typ aldrig. MissförstÄ mig inte, jag Àlskar att ha planer och trÀffa fina vÀnner pÄ helgerna men ibland Àr det bara sÄ otroligt skönt att inte göra nÄgot alls. Bara vara och ta stunden som den kommer.

fredagsmys_familjemys_sarfatti_gra_vitrinskap_runt_matbord_mateus_keramik_flaskfilegryta_trattkantarellgryta_kantarellgryta_torkade_trattisar_trattkantareller_frulilja

IkvĂ€ll Ă€r det lilla familjen hemma och vi fyra myser allt vi kan. Jag gjorde en sĂ„ supergod middag till oss, filĂ©-och kantarellgryta med rostade rotfrukter och mangosallad till. Gick hem hos alla och tallrikarna slickades rena. Mikael och jag fick torkade trattkantareller av Lukas och Emma i julklapp och en del av dessa anvĂ€nde jag i grytan ikvĂ€ll. Blev toppen bra! TĂ€nk vilken fin julklapp Ă€ndĂ„. Kantareller som de först plockat, sedan torkat och förpackat sĂ„ fint Ă„t oss ❀ De vet hur mycket vi gillar vi kantareller sĂ„ detta var verkligen en julklapp fylld av kĂ€rlek pĂ„ alla sĂ€tt ❀

Nu sitter vi hĂ€r i soffan och tittar pĂ„ Talang. Det ena framtrĂ€dandet mer galet Ă€n det andra. Alldeles precis var det en kvinna som med hjĂ€lp av en brandslĂ€ckare Ă„kte pĂ„ en kontorsstol genom en pyramid byggd av toalettpapper 😯 Hur man nu kan komma pĂ„ en sĂ„n idĂ©Â đŸ˜‚ Och vet ni vad… Hon gick vidare 😂

Ha nu en fortsatt fin fredag sÄ hörs vi i helgen!

Kram Annika

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *