Det ska vara enkelt att baka och laga mat. Här hittar du just de enkla, snabba men ändå fantastiskt goda alternativen i köket! Köksbestyren blandar jag med en kopp inredning, två koppar mode och litervis med familjelycka. Välkommen – hoppas du kommer att trivas :) Kontakt: [email protected]

Tisdag ?

var_krispiga_tulpaner_tulpan_bukett_snittblommor_ljus_zbh_hoga_ljusstakar_frulilja

Godkväll!

Tisdag kväll och vi sitter här i soffan och slötittar på Mandelmanns gård. Blir lite sugen på att åka dit till sommaren. Vi har ju kört förbi några gånger men aldrig svängt in. Mandelmanns är ett så gemytligt par och jag gillar verkligen deras tanke kring självhushållning. Själv hade jag förmodligen varken klarat eller orkat det, men tanken är fin.

Ja, som ni såg på gårdagens inlägg så kommer vår familj att växa. Vi träffade en alldeles ljuvlig liten valp och la handpenning på henne igår. Hon blir fyra veckor imorgon så vi får längta och vänta ett litet tag till innan hon flyttar hem. Jag fick en fråga i kommentarsfältet om jag inte kunde berätta lite mer om henne och självklart ska jag göra det. Det kommer ett inägg här inom kort där jag berättar om vår resa fram till valp. Håll utkik ?

var_krispiga_tulpaner_tulpan_bukett_snittblommor_ljus_zbh_hoga_ljusstakar_frulilja

I söndags städade vi undan julen. Lite tomt blev det allt så jag var ju bara tvungen att köpa lite nya växter ??

Den fina tulpanbuketten fick Hampus när vi firade hans födelsedag. Vårig och så fin ? Finns det något härligare än en krispig tulpanbukett vid denna tiden på året? Tror knappt det… Även om det dröjer ett tag ännu så ger de en sån härlig känsla om att våren är inom räckhåll.

Kram Annika

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *