Det ska vara enkelt att baka och laga mat. HĂ€r hittar du just de enkla, snabba men Ă€ndĂ„ fantastiskt goda alternativen i köket! Köksbestyren blandar jag med en kopp inredning, tvĂ„ koppar mode och litervis med familjelycka. VĂ€lkommen – hoppas du kommer att trivas :) Kontakt: annika_lilja@hotmail.com

Tisdag đŸŒ·

var_krispiga_tulpaner_tulpan_bukett_snittblommor_ljus_zbh_hoga_ljusstakar_frulilja

GodkvÀll!

Tisdag kvÀll och vi sitter hÀr i soffan och slötittar pÄ Mandelmanns gÄrd. Blir lite sugen pÄ att Äka dit till sommaren. Vi har ju kört förbi nÄgra gÄnger men aldrig svÀngt in. Mandelmanns Àr ett sÄ gemytligt par och jag gillar verkligen deras tanke kring sjÀlvhushÄllning. SjÀlv hade jag förmodligen varken klarat eller orkat det, men tanken Àr fin.

Ja, som ni sĂ„g pĂ„ gĂ„rdagens inlĂ€gg sĂ„ kommer vĂ„r familj att vĂ€xa. Vi trĂ€ffade en alldeles ljuvlig liten valp och la handpenning pĂ„ henne igĂ„r. Hon blir fyra veckor imorgon sĂ„ vi fĂ„r lĂ€ngta och vĂ€nta ett litet tag till innan hon flyttar hem. Jag fick en frĂ„ga i kommentarsfĂ€ltet om jag inte kunde berĂ€tta lite mer om henne och sjĂ€lvklart ska jag göra det. Det kommer ett inĂ€gg hĂ€r inom kort dĂ€r jag berĂ€ttar om vĂ„r resa fram till valp. HĂ„ll utkik 😊

var_krispiga_tulpaner_tulpan_bukett_snittblommor_ljus_zbh_hoga_ljusstakar_frulilja

I söndags stĂ€dade vi undan julen. Lite tomt blev det allt sĂ„ jag var ju bara tvungen att köpa lite nya vĂ€xterÂ đŸŒŸđŸ’

Den fina tulpanbuketten fick Hampus nĂ€r vi firade hans födelsedag. VĂ„rig och sĂ„ fin 😍 Finns det nĂ„got hĂ€rligare Ă€n en krispig tulpanbukett vid denna tiden pĂ„ Ă„ret? Tror knappt det… Även om det dröjer ett tag Ă€nnu sĂ„ ger de en sĂ„n hĂ€rlig kĂ€nsla om att vĂ„ren Ă€r inom rĂ€ckhĂ„ll.

Kram Annika

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *