Det ska vara enkelt att baka och laga mat. Här hittar du just de enkla, snabba men ändå fantastiskt goda alternativen i köket! Köksbestyren blandar jag med en kopp inredning, två koppar mode och litervis med familjelycka. Välkommen – hoppas du kommer att trivas :) Kontakt: [email protected]

Aj ?

trilla_ramla_pa_asfaltkant_blaslagen_sonderslagna_kna_ont_grat_som_en_barn_frulilja

Usch och fy ?

Hej på er!

Här sitter jag ynklig med blåslagna knä. När jag skulle köra från jobbet idag så snubblade jag på asfaltkanten precis vid parkeringen. Det är grus precis innan så asfalten är lite högre och såklart skulle jag snubbla till på den idag. Går här varje dag och vet att kanten är hög men idag hann fötterna inte riktigt med och olyckan var framme. Ena foten drog i kanten, jag tappade balansen och föll handlöst rakt fram mellan bilarna. Smällen när knäna tog i marken kändes i hela kroppen och jag blev liggandes ett par minuter. Försökte resa mig men kunde inte. Det värkte som attans i knäna och jag grät som ett litet barn. När jag hade samlat mig litegrann fick jag av mig min ryggsäck och la den framför mig. Med hjälp av denna kunde jag sedan kravla mig upp.

Chockad satte jag mig i bilen och ringde Mikael. Han blev rädd när han svarade och hade en gråtande fru i luren. Jag berättade vad som hänt och han undrade om jag kunde köra eller om han skulle hämta mig. Han vet ju precis hur dåliga mina knän är sedan innan (har opererat båda knäna pga förslitningsskador och har ingen inre menisk i något av dem) och blev klart orolig att de skulle vara ännu mer skadade. Jag försäkrade att jag kunde köra och efter att jag suttit och samlat mig ytterligare en stund i bilen så körde jag hem. Det var smärtsamt men gick bra.

Väl hemma kom nästa chock när jag fått av mig mina söndertrasade strumpbyxor. Knäna var ju helt blåslagna! Skrapade och blodiga förstod jag att de skulle vara men inte helt blåa. Ser ju hemska ut.

Nu hoppas jag att det bara är utsidan som är skadad men det tror jag nog. Värktabletterna hjälper rätt bra så förhoppningsvis är jag på benen fullt ut imorgon igen. Ikväll tar jag det lugnt och blir uppassad av både man och barn ❤️

Var rädda om er och tänk på att lyfta fötterna ordentligt när ni går över kanter ?

Kram Annika

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *