Det ska vara enkelt att baka och laga mat. Här hittar du just de enkla, snabba men ändå fantastiskt goda alternativen i köket! Köksbestyren blandar jag med en kopp inredning, två koppar mode och litervis med familjelycka. Välkommen – hoppas du kommer att trivas :) Kontakt: [email protected]

Sköna söndag ⭐️

skaralid_soderasen_kopparhatten_host_utsikt_skardammen

Godkväll i stugorna!

Har ni haft en mysig helg? Det har vi, supermysig.

Idag kom Lukas och Emma hem och då passade vi på att ta med dem ut och gå en runda på Söderåsen.

skaralid_soderasen_kopparhatten_host_utsikt_skardammen

Vi gick nere från Skärdammen upp till Kopparhatten. Stannade där en stund och njut av både utsikt och kaffe och varm choklad innan vi fortsatte vandringen neråt, vidare genom ravinen för att sedan komma tillbaka till Skärdammen. En skön runda vi brukar försöka gå ett par gången varje årstid. Naturen här är magisk ??

loppis_fynd_husmodern_gamla_tidningar_tidskrift_frulilja

På hemvägen stannade vi till på en loppis. Massor av skräp men också en hel del fynd om man bara tog sig tiden att titta. Jag är kass på att hitta fynden när där är så mycket saker överallt men Emma och Lukas hittade en del fina saker till väldigt bra pris. Tidskriften Husmodern hade de ett helt gäng av. Lite småkul att kika i en tidning från 1949. Ångrar nästan att jag inte köpte en.

diy_gor_om_ett_skap_naturmaterial_mala_gra_rotting_rottingvav_frulilja

Jag har även blivit klar med mitt senaste möbelprojekt idag ? Älskar att renovera möbler och höll på väldigt mycket med detta för några år sedan. Då hade jag alltid något möbelprojekt på gång. Nu blir det inte lika ofta längre men någon gång då och då trillar jag över en möbel som i mitt tycke behöver fixas och då kliar det i fingrarna. Denna senaste var en gammal tråkig och intetsägande skänk som nu fått nytt liv. Ska visa lite fler bilder sen.

Ha en fortsatt skön söndag!

Kram Annika

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *