Det ska vara enkelt att baka och laga mat. Här hittar du just de enkla, snabba men ändå fantastiskt goda alternativen i köket! Köksbestyren blandar jag med en kopp inredning, två koppar mode och litervis med familjelycka. Välkommen – hoppas du kommer att trivas :) Kontakt: annika_lilja@hotmail.com

100 dagar kvar…

100_dagar_till_jul_julafton_kamin_contura_frulilja

God söndagskväll!

Vet ni, idag är det 100 dagar kvar till julafton. Nedräkningen kan börja 😉

Ha ha nä kanske  inte riktigt än. Visserligen är jag en julälskare av hög rang men än tycker minsann även jag att det är liiite tidigt att börja räkna ner. Ge mig några veckor till sen är jag med på noterna och planeringen för julen lär vara i full gång. Första julklapparna brukar inhandlas där någongång i oktober. Hur är ni? Börjar ni ”jula” tidigt eller gillar ni kanske inte julen alls? Julen är min absoluta favorithögtid och jag älskar allt som hör den till.

Istället för nedräkning till julen har vi nedräkning till något helt annat, Spanien 🇪🇸 Nu är det inte många dagar kvar tills vi får möta vårt älskade Spanien igen. Som vi längtar. 7 ljuvliga dagar av lugn, vila, sol och bad. Underbart!

IMG_3665

Idag har vi varit och firat farfar som fyller år imorgon. Vi bjöds på mumsig kalkon med alla dess goda tillbehör och sedan marängtårta till kaffet. Lyxigt och gott! Efter kalaset bytte vi om och tog en runda i skogen innan mörkret föll. Skönt!

Nu blir det soffmys en stund innan kudden kallar. Önskar er ett fint avslut på veckan och en härlig start på nästa.

Kram Annika

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *