Det ska vara enkelt att baka och laga mat. Här hittar du just de enkla, snabba men ändå fantastiskt goda alternativen i köket! Köksbestyren blandar jag med en kopp inredning, två koppar mode och litervis med familjelycka. Välkommen – hoppas du kommer att trivas :) Kontakt: [email protected]

Väggsten och ett serietips

morgon_morgonpigg_morgonmanniska_ved_vedforvaring_dekorsten_vaggsten_skiffer_serie_younger_frulilja

Godmorgon!

Välkommen lördag! Efter en riktig mastodontvecka med långa dagar och sena kvällar är denna helg mer än välkommen. Inga planer alls utan det är avkoppling och återhämtning som gäller innan nästa vecka snurrar igång på ungefär samma sätt som denna.

Jag sitter som vanlig här på morgonkvisten och myser i min ensamhet. Min egen stund på dagen vilken är så skönt. Skulle kolla om de släppt något nytt avsnitt av Younger och körde igång den men det visade sig att jag redan sett det senaste avsnittet. Älskar verkligen Younger. Korta härliga avsnitt som är så mitt i prick i både handling och skämt. Har ni inte sett den så gör det, ni har många härliga avsnitt framför er ?

IMG_3541

Younger

När Liza Miller skiljer sig från sin man bestämmer hon sig för att börja jobba igen efter att ha stannat hemma med sin dotter. Hon vill börja inom bokpublicering som hon utbildat sig för och jobbat inom innan hon slutat. Hon flyttar in till sin bästa vän Maggie i Williamsburg utanför New York. På grund av hennes ålder vill ingen anställa henne som assistent vilket är det jobb hon just nu kan få. När hon senare på en bar blir misstagen för att vara 26 kommer hon och Maggie på idén att hon ska låtsas vara 26 och hon får genast ett jobb. På jobbet träffar hon Kelsey Peters, en up- & rising publicerare och Kelsey bestämmer sig för att ta Liza under sina vingar.

Ja ni kan ju tänka er förvecklingarna när Lizas båda världar krockar. Livet som 40 årig frånskild mamma och livet som 26 årig vital tjej. Jag älskar serien. Korta avsnitt på dryga 20 minuter med en så träffsäker handling. Kolla på den!!

På översta bilden ser ni en liten glimt av dekorstenen vi satt upp bakom kaminen. Efter lite letande hittade vi till slut en så fin sten som passade perfekt i färgerna. Så nöjda! Nu ska vi ”bara” hitta en list som vi kan ha längs med kanterna. Inte det lättaste har jag märkt. Den ska vara tunn och helst ha en liten liten fals som går några millimeter över stenen. Har googlat och letat men det verkar näst intill omöjligt att hitta. Vi ska ge oss ut och leta i fysiska byggbutiker också, de har ju ofta mer än vad man ser på nätet. Annars kanske man kan specialbeställa… Ska visa bättre bilder när allt är klart och vi förhoppningsvis har hittat och fått upp lister.

Önskar er en fin och avkopplande lördag!

Kram Annika

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *