Det ska vara enkelt att baka och laga mat. Här hittar du just de enkla, snabba men ändå fantastiskt goda alternativen i köket! Köksbestyren blandar jag med en kopp inredning, två koppar mode och litervis med familjelycka. Välkommen – hoppas du kommer att trivas :) Kontakt: [email protected]

Överraskning

overraskning_ledtrad_karleksbrev_50_ar_frulilja

Love ❤️

Imorgon är en mycket speciell dag, en dag som bör firas både avigt och rätt. Därför bestämde jag att firandet fick börja redan idag. Imorse när min kära man vaknade låg där ett litet brev till honom på sängen. Han öppnade, läste och blev alldeles tårögd. Inför hans stora dag imorgon ville jag överraska honom och med tanke på hans reaktion så tror jag att jag att jag lyckades.

Så här stod det i brevet:

overraskning_ledtrad_karleksbrev_50_ar_frulilja

Jag hade bokat in oss på ett hotell som ligger på en plats vi båda verkligen älskar. Med lappen fick han bara veta vad han behövde packa men inte vart vi skulle. I eftermiddags när vi kom hem från jobbet kom han med flera förslag på var han trodde vi skulle tillbringa natten men inget av dessa var rätt. Jag bara nickade och sa ja, kanske det på alla hans förslag. När vi åkte iväg sa jag bara i vilken riktning han skulle köra och gissandet på var fortsatte efterhand som jag gav färdriktningen. När vi hade ungefär en fjärdedel kvar av resan så gissade han rätt. Vilket leende han sprack upp när jag bekräftade gissningen ?

overraskning_ledtrad_karleksbrev_50_ar_frulilja_asti_bubbel_mousserande

?❤️

overraskning_ledtrad_karleksbrev_50_ar_frulilja_asti_bubbel_mousserande_cinzano_hovs_hallar_restaurang_hotell

?

Nu pausar vi här en stund på rummet som har en fantastisk havsutsikt, skålar i lite bubbel och bara har det bra.

Vädret lämnar lite att önska men det ser ut som det kommer att spricka upp här nu framåt kvällen. Om en dryg timme ska vi dra oss mot restaurangen och avnjuta en trerätters middag.

Dags att lägga undan datorn och njuta av kvällen tillsammans med mannen i mitt liv ❤️

Kram Annika

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *