Det ska vara enkelt att baka och laga mat. Här hittar du just de enkla, snabba men ändå fantastiskt goda alternativen i köket! Köksbestyren blandar jag med en kopp inredning, två koppar mode och litervis med familjelycka. Välkommen – hoppas du kommer att trivas :) Kontakt: [email protected]

Så fint ?

koren_noter_barnkor

Godkväll!

Ikväll har det varit stor invigning av byns stora fritidsverksamhet Sågen. Här hittar man alla dess aktiviteter som friidrott, gymnastik, musik, teater, street, café…. Ja allt ? Det är en stor satsning som kommunen gjort och samlat många av aktiviteterna som finns i kommunen under ett och samma tak i denna nyrenoverade tidigare industrifastighet. Perfekt!

9A0F1805-551F-45D2-9EB5-F924B8B96A15

Ikväll var det som sagt invigning och musikskolans barn- och ungdomskör sjöng. Ett fantastiskt fint framträdande med fem härliga låtar. De är så superduktiga allihopa. All beröm till deras engagerade körledare som verkligen tar fram det bästa ur dem.

A3EB0EAA-84F4-4359-8A9D-67CEF78916DC

Molly älskar att sjunga och vilken resa hon gjort sen hon började i kören som 6-åring. Då var hon så försiktig och blyg. Vågade knappt framträda och ville absolut inte att jag skulle lämna henne när det var körträning utan jag fick sitta på en stol längst bak i rummet under hela första terminen. Det gjorde mig absolut inget, allt för att hon skulle känna sig trygg och dessutom finns det inget vackrare än barn som sjunger så det var en fröjd att sitta där och lyssna. Idag springer hon glatt in till träningen och sjunger för allt vad halsen bär när de har uppvisningar. Hon har till och med sjungit solo ett par gånger. Så duktig ?

A0720241-F906-46C9-B4BE-D5CB6EE4AE3B

Finaste ?

Nehepp, nu ska jag stänga ner datorn och titta på några avsnitt Vänner. Måste vara tidernas bästa komediserie. Gillar ni det?

Kram Annika

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *