Det ska vara enkelt att baka och laga mat. Här hittar du just de enkla, snabba men ändå fantastiskt goda alternativen i köket! Köksbestyren blandar jag med en kopp inredning, två koppar mode och litervis med familjelycka. Välkommen – hoppas du kommer att trivas :) Kontakt: [email protected]

Tjuvstart & motionsbingo

ljusstake_advent_adventsljusstake_glory_rumsgran_kruka_bubbly

Hej söndag!

Idag har jag tjuvstartat julen lite ? Putsat fönster, hängt upp julgardiner i kök och vardagsrum, satt upp några ljusstakar och bytt kuddar och filtar i soffan. Nu känns det så ombonat och härligt. Tänk vad lite färg kan göra ❤️ Har ni börjat pynta?

ljusstake_advent_adventsljusstake_glory_rumsgran_kruka_bubbly

Jag köpte lite nytt julpynt när jag var uppe i Ullared sist, bland annat denna fina ljusstake Glory. Visst är den underbar! Två stycken fick följa med hem och de har nu fått sina platser. En i ”finingången” och den andra i tvättstugan. Fantastiskt vackra och tittar man på dem utifrån så lyses glorian upp så fint.

advent_julpynt_ren_ljusstake_blomsterlandet

Även en liten ren har hittat sitt hem här. Denna köpte jag dock inte i Ullared utan den hittade jag på Blomsterlandet när vi var där igår. Visst är den söt ?

Annars då? Jo, jag måste bara uppdatera er om det senaste i badrummet… Vi började montera duschkabinen igår och den är verkligen så fin! Tyvärr blev vi inte färdiga med monteringen då det saknades en metallist. Alltså hur trött blir man inte!!! Först får vi fel kabin och när sen den rätta kommer så fattas det saker. Jag kan lova att både Mikael och jag var rätt irriterade igår kväll när vi upptäckte detta ? Det var bara till att felanmälan igen och hoppas att de skickar listen snabbt och lätt så vi kan bli klara någongång.

motionsbingo_klippan

Idag började vi dagen med att gå motionsbingo. Friidrottsklubben här i kommunen ordnar varje söndag ett motionsbingo. Vi har suttit som funktionärer men aldrig gått själva så när Ludvigs flickväns mamma frågade oss igår om vi ville gå rundan med dem var vi inte sena att haka på. En mysig runda som tyvärr inte resulterade i någon vinst för någon av oss men lika glada var vi för det ? Efter rundan följde Ludvig med flickvännen hem medan Molly, Mikael och jag åkte hem till oss och satte fart med julandet ?

Nu ska jag göra tacos ?

Ha en fortsatt skön söndag!

Kram Annika

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *