Det ska vara enkelt att baka och laga mat. Här hittar du just de enkla, snabba men ändå fantastiskt goda alternativen i köket! Köksbestyren blandar jag med en kopp inredning, två koppar mode och litervis med familjelycka. Välkommen – hoppas du kommer att trivas :) Kontakt: [email protected]

En tur till Ullared

morgonstund_har_guld_i_mun_java_zoegas_morgonkaffet

Morgonstund har guld i mun 

God tidiga lördagsmorgon!

Är ni vakna? Jag smyger in för ett tyst litet godmorgon och önskar er alla en fin lördag!

Mina blå slogs upp kvart över fem imorse och har jag väl vaknat så är det en omöjlighet att somna om. Jag låg kvar i sängen i en halvtimme och lyssnade på Mikaels och Mollys snarkningar sen smög jag upp. Satte på kaffe och sitter nu här och bara är. Alldeles tyst i huset sånär som på värmepumpens surrande. Tror minsann jag ska stänga av den och starta en brasa istället, leta upp en mysig julfilm på Netflix och bara njuta av morgonen. Men först ska jag berätta vad jag gjorde igår ?

Ullared_shopping_gekas_handla_billigt

Systeryster och jag ?

Efter jobbet så åkte syrran och jag på vår årliga höstrunda till shoppingparadiset Ge-Kås i Ullared. Vi brukar försöka åka dit en sväng varje år inför julen. Så himla mysigt att bara åka vi två tillsammans, att verkligen hinna umgås och prata.

Ullared_shopping_gekas_handla_billigt

Redo för att kasta oss in i myllret!

Det var väldigt mycket folk där igår trots att vi kom dit ganska sent. Svårt att ta sig fram med vagnen, särskilt på avdelningarna med hem- och julinredning. Typiskt då det var där jag tänkt fynda mest…

Ullared_shopping_gekas_handla_billigt

Pausfika i shoppingen ☕️

Ullared_shopping_gekas_handla_billigt

Trots trängsel och svårt att komma fram så fyllde vi ändå ett gäng kassar. Jag är nöjd med mina köp. Bland annat ett helt gäng med böcker så nu är barnens bibliotek påfyllt här hemma igen. Det kan jag verkligen tipsa om, böcker! Så billigt där. Med tanke på att Ludvig läser så mycket som han gör så har jag jämfört priser på de flesta ställen. Här om dagen fick jag erbjudande från en webbutik jag brukar beställa från om att ta 3 betala för 2 på ungdomsböckerna. Det erbjudandet blev ändå dyrare än vad det blev att köpa tre böcker till fullpris på Ge-Kås.

Nehepp tror minsann jag ska sätta den där brasan nu, fylla på kaffekoppen och mysa ner mig i soffan till en julfilm. Det lär ju ändå dröja en stund till innan familjen vaknar. Ha nu en riktigt fin lördag så hörs vi snart igen.

Kram Annika

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *