Det ska vara enkelt att baka och laga mat. Här hittar du just de enkla, snabba men ändå fantastiskt goda alternativen i köket! Köksbestyren blandar jag med en kopp inredning, två koppar mode och litervis med familjelycka. Välkommen – hoppas du kommer att trivas :) Kontakt: annika_lilja@hotmail.com

Skitbord…

jul_2018_julen_julklapp_onskelista_tomte_frulilja

Hej på er!

Torsdag och snart är helgen här. Vi har en helg fylld av roligheter framför oss och därefter en veckas lov, underbart 😀 Har ni också höstlov nästa vecka?

Här om dagen kom Molly ner med sin önskelista som ska skickas till tomten. Hon hade verkligen pysslat och gjort den fin. Så gulligt med listan i tomtens skägg 🎅🏻 Det är verkligen en härlig blandning av saker hon önskar sig. Allt från häftapparat till kläder till telefon. Hon har 11 punkter på sin önskelista, bra med lite val för tomten 👍🏻

Jag blev dock lite fundersam när jag kom till punkt 11. Vad är det för önskning egentligen???

jul_2018_julen_julklapp_onskelista_tomte_frulilja

Ett skitbord 🤔😂

Jag funderade på vad hon menade för ett skitbord var jag övertygad om att hon inte ville ha 😉 Kanske ett skötbord? Hon är ju så glad för sin Lisa och på listan såg jag att hon önskade både kläder och en lillebror till henne så ett skötbord skulle det ju kunna va… Jag kallade och bad henne läsa upp sin lista för mig men nej det var varken ett skitbord eller ett skötbord hon menade. Det var en skateboard!!

jul_2018_julen_julklapp_onskelista_tomte_frulilja

Efter mycket skratt och tokiga tankar om vad ett skitbord skulle kunna vara och användas till så rättade hon till sin önskelista och nu är den på väg till tomten. Gullunge ❤️

Kram Annika

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *