Det ska vara enkelt att baka och laga mat. Här hittar du just de enkla, snabba men ändå fantastiskt goda alternativen i köket! Köksbestyren blandar jag med en kopp inredning, två koppar mode och litervis med familjelycka. Välkommen – hoppas du kommer att trivas :) Kontakt: annika_lilja@hotmail.com

Med händerna fulla av måne 🌕

mane_luna_kvallspromenad_stadium_lattviktsdun_jacka_moon_in_their_hand

Godkväll i stugorna!

Hur har ni det? Har veckan börjat bra? Här kickades den igång i en hiskelig fart och helgen känns redan avlägsen 🙂

Konsultationen med hantverkaren som var här idag gick jättebra, så bra att han gjorde arbetet direkt. Snabbt och lätt, så skönt. Det var inget stort arbete men krävde ändå en auktoriserad fackman. Nu är det gjort och det känns så skönt. Planerna för vidare renovering är i full gång. Jag ska strax berätta vad det är vi har i görningen, ska bara ta några bilder först så jag har något att visa er också.

Tidigare ikväll tog vi en kvällspromenix. Månen var magisk, så stor och nästan helt full. Jag knäppte av bilden här ovan. Lite suddig och månen ser inte alls så stor ut där i barnens händer som vi upplevde den men ändå, en rolig bild att ha 😊

Kram Annika

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *