Det ska vara enkelt att baka och laga mat. Här hittar du just de enkla, snabba men ändå fantastiskt goda alternativen i köket! Köksbestyren blandar jag med en kopp inredning, två koppar mode och litervis med familjelycka. Välkommen – hoppas du kommer att trivas :) Kontakt: [email protected]

Så hamnade vi där ändå ??

Utflykt_shopping_sommarshopping_ullared_gekas

Hej på er!

Vi satt här hemma igår under frukosten och pratade om vad vi skulle göra av dagen. Stranden blev nedröstad ganska omgående. Barnen var inte alls sugna och det var kanske inte så konstigt med tanke på att vi badade typ hela tiden de dagar vi var ute i stugan. Nej, vet ni vad vi gjorde?? Vi packade in oss i bilen och körde till Ullared. Lite shopping är ju aldrig fel ? Galet varmt och när vi öppnade bildörrarna efter en sval bilfärd så slog värmen emot oss. 29,5 grader visade biltermometern… Tur det var svalt och skönt inne i varuhuset.

sommarshopping_ullared_gekas

Två barn redo för shopping ?

Ludvig bestämde redan innan vi åkte att han skulle kolla på böcker. Denna killen läser massor och just nu är allt han har hemma utläst. Han har precis läst ut Nyckeln till Hinsides och ville gärna köpa fortsättningen på den. Det ska finnas två böcker till i denna serie men tyvärr fanns de inte där så vi får leta vidare. Han hittade dock tre andra böcker som fick följa med hem. Molly behövde kläder till sina bebisar/dockor och det hittade hon. Både shorts, tröja och badrock fick de. Lite kläder till de båda hittade vi också. Skönt när de är med och kan välja själva.

Det blev även lite kläder till ungdomarna. Jag hittade bra basplagg till dem alla tre. Till mig själv blev det också några basplagg och böcker. Ett gäng pocketböcker med trevlig sommarläsning ? Men det jag är mest nöjd med är att jag hittade ett så fint skal och väska till mobilen ?? Mikael köpte saker till bilen och lite annat smått. En helt okej shopping med andra ord.

Mamma följde med oss och vi fick en heldag tillsammans. Det tar ju en stund att köra upp och vi var på plats vid lunchtid, shoppade under ett gäng timmar och styrde sedan hemåt igen vid 17-tiden. Lukas hade förberett och dukat fram middag när vi kom hem. Mamma stannade och åt med oss och under middagen kom även Hampus hem som varit iväg med kompisar hela dagen.

Strax efter 20 skjutsade Lukas hem mormor och en riktigt mysig dag gick mot sitt slut ❤️

Kram Annika

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *