Det ska vara enkelt att baka och laga mat. Här hittar du just de enkla, snabba men ändå fantastiskt goda alternativen i köket! Köksbestyren blandar jag med en kopp inredning, två koppar mode och litervis med familjelycka. Välkommen – hoppas du kommer att trivas :) Kontakt: [email protected]

NU tar vi sommarlov ☀️

Kaffe_morgonkopp_java_take_away_mugg_cervera

Godmorgon!

Vaknade hostig med en ömmande hals. Det har varit på gång nu ett par dagar och inatt bröt det ut men jag är inte ett dugg förvånad. Molly blev sjuk förra helgen och har haft feber från och till under veckan samtidigt som hon hostat sig halft fördärvad. Hon är som väl är piggare och feberfri nu men hostan vill inte riktigt ge med sig. Sen för min del så är det ju lov nu och då kommer alltid lovsjukan och knackar på, lärarens förbannelse som jag brukar kalla den ? ?

Igår hade vi sista arbetsdagen på min skola och firade sedan in sommarlovet med en härlig After work hemma hos en i arbetslaget. Hon bor helt fantastiskt ute i skogen och vi fick en så trevlig kväll där. Tack alla inblandade ❤️ Vilket härligt gäng vi är!

Nu ska jag gå och fylla på kaffet och njuta en stund av tystnaden innan dagen börjar vakna till liv.

Kram Annika

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *