Det ska vara enkelt att baka och laga mat. Här hittar du just de enkla, snabba men ändå fantastiskt goda alternativen i köket! Köksbestyren blandar jag med en kopp inredning, två koppar mode och litervis med familjelycka. Välkommen – hoppas du kommer att trivas :) Kontakt: [email protected]

Öroninflammation

glass_sommar_nogger_gb_meandi_jumpsuit_sarfatti_taklampa

??

Denna lilla skuttan, så dåligt hon mådde igår. Klagade från och till på smärta i örat och grät sig igenom kvällen. Vi ringde kvällsmottagningen för att se om de kunde ta emot henne men där var det fullbokat. Det gör så ont i hjärtat när barnen mår så dåligt och man inte kan hjälpa dem. Idag fick hon iallafall tid på vårdcentralen och väl där så visade det sig att hennes vänstra öra var kraftigt inflammerat. Läkaren förstod att hon haft det jobbigt med tanke på hur det såg ut i hennes öra. Lilla skruttan ? Nu hoppas vi det vänder fort med penicillinets hjälp. Jag tycker redan hon är betydligt mycket piggare mot igår. Sitter upp och vill äta. Bara det liksom. Frågade precis efter en glass, klart hon ska glass när hon sjuk så är det bara ?

Hur har ni det då? Pigga och krya och njuter av sommarvärmen? Idag är det nästan lite för varmt, 29 grader, ingen hit när man jobbar men man får njuta av de ljumna kvällarna istället ☀️ För detta ljuvliga väder vill vi inte ska ta slut och med det sagt… nu ska jag gå ut och njuta ?

Kram Annika

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *