Det ska vara enkelt att baka och laga mat. Här hittar du just de enkla, snabba men ändå fantastiskt goda alternativen i köket! Köksbestyren blandar jag med en kopp inredning, två koppar mode och litervis med familjelycka. Välkommen – hoppas du kommer att trivas :) Kontakt: [email protected]

I plommonträdets skugga och ett boktips

hangstol_hanggunga_plommontrad_skugga_vargbroder_meandi

hangstol_hanggunga_plommontrad_skugga_vargbroder_meandi

hangstol_hanggunga_plommontrad_skugga_vargbroder_meandi

Hej fredag!

Hoppas ni har det bra så här i starten av helgen. Jag har precis kommit hem från jobbet, jobbar fredagar också nu fram till semestern. Kändes helt okej imorse när jag gick upp men misstänker att det kommer kännas som om helgen varit väldigt kort på söndag kväll när förberedelserna inför nästa vecka fixas iordning ? Det är tur jag trivs så bra på mitt jobb!

Tidigare i veckan kom vår fina hängstol upp. Vi hängde den i plommonträdet och nu sitter Ludvig där och läser i plommonträdets skugga. Visst ser det härligt ut!! Vi köpte den redan förra sommaren men då kom den aldrig upp. Sommaren regnade ju bort och vem vill sitta i en hängstol i regn… Inte jag iallafall ? Men nu så, nu är den på plats och vi hoppas det fina sommarvädret håller i sig ett bra tag till!

Ludvig läser väldigt mycket. De stora killarna har inte alls haft samma läsintresse som honom. Jag är så otroligt glad att han är så glad för att läsa. Just nu är det Vargbröderserien som han plöjer. Superbra och spännande böcker. Jag har själv läst dem och även haft dem som högläsningsböcker i mina klasser. Gillas verkligen av alla.

Vargbröder – Han som föddes att möta mörkret

”Tolvårige Torak är ensam, sårad, skräckslagen och måste fly. Hans far ligger död bredvid honom, attackerad av en demon i skepnad av en björn – en demon med kraft att förgöra världen…

Torak har gett sin döde far ett löfte. Han ska söka upp Världsandens berg för att få hjälp att besegra demonen. Hans enda följeslagare är en övergiven vargunge, och tillsammans ger de sig av på en lång och farofylld vandring genom storskogen.”

Böckerna är spännande och lockar till läsning. Jag tycker att Ludvig är i perfekt ålder för att läsa dessa nu men de lämpar sig även för äldre barn. Ett år då jag undervisade i en åk 7 så läste jag del 1 för dem och den uppskattades verkligen och de önskade även att vi skulle fortsätta med de nästkommande. Det finns 6 delar i serien och alla är verkligen lika bra så detta är ett hett tips om du söker böcker till barn från 10 år och uppåt. Vargbröder!

hangstol_hanggunga_plommontrad_skugga_vargbroder_meandi

Min lilla bokmal ❤️

Nehepp, nu ska jag göra mig iordning för att köra iväg en sväng. Först ett sjukhusbesök och sen lite shopping på det. Min lilla bokmal inte bara läser, han växer så det knakar också och har för tillfället väldigt ont om shorts så det ska jag försöka få fatt på ikväll.

Ha nu en riktigt härlig fredag!

Kram Annika

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *