Det ska vara enkelt att baka och laga mat. Här hittar du just de enkla, snabba men ändå fantastiskt goda alternativen i köket! Köksbestyren blandar jag med en kopp inredning, två koppar mode och litervis med familjelycka. Välkommen – hoppas du kommer att trivas :) Kontakt: [email protected]

Lazy friday

fordrink_valkomstdrink_fun_light_funlight_asti_bubbel_linschips

asti_bubbel_valkomstdrink_linschips_mateus_keramik

Hej fredag!

Vilken mysig kväll vi fick igår. Grillmys med fina vänner, så härligt. Att sedan vädret visade sig från sin bästa sida gjorde inte kvällen sämre. Vi drack lite bubbel på terassen när de kom och njöt av solens strålar. Som jag älskar dessa sommarkvällar, bästa!!

Inatt drog det sedan in världens åskväder. Det blixtrade och knallade rejält men som väl var vaknade inte barnen. Mikael och jag låg i sovrummet och tittade på blixtarnas skådespel där utanför. Jag gillar verkligen inte åska, är faktiskt riktigt rädd och har alltid varit det. Som väl är har inget av barnen ärvt min rädsla.

Idag är vi trötta och lite slitna så det får bli en lugn fredag. Imorgon går årets cykelfest här i området av stapeln så då gäller det att vara pigg igen. Ser verkligen fram emot det ??‍♀️????

Önskar er en riktigt härlig fredag!

Kram Annika

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *