Det ska vara enkelt att baka och laga mat. Här hittar du just de enkla, snabba men ändå fantastiskt goda alternativen i köket! Köksbestyren blandar jag med en kopp inredning, två koppar mode och litervis med familjelycka. Välkommen – hoppas du kommer att trivas :) Kontakt: [email protected]

Långhelg ?

maskrosor_maskros_sticka_maskrossticka_ogras

Vackert ogräs… 

Hej på er!

Så har vi en härlig långhelg framför oss, Kristi himmelsfärd, underbart! Idag är vädret fantastiskt precis som det varit hela veckan. Imorgon visar appen tio grader kallare än idag men vi får se hur det blir. Skönt att vara ledig oavsett hur vädret blir. Denna långhelg är verkligen full av planer för oss. Det började redan igårkväll med att jag hade ett gäng härliga tjejer här hemma på en Me and I visning. Superkul! Jag beställde flera plagg, visar er när de kommer.

Idag tog vi sovmorgon och efter en skön långfrukost gick jag ut för att sticka maskrosor. Vilket evighetsjobb. Tar aldrig slut. Jag skickade bilden här ovan till syrran och fick tillbaka ”din specialité”… Skrattade för mig själv och tänkte att ja, det är väl så. Just maskrosstickning är något som hamnat på min uppdragslista. Det var min uppgift när jag bodde hemma och bevisligen min uppgift även nu. Nu är de borta iallafall och gräsmattan är grön och fin igen.

sommarbarn_maskrosor_sticka_maskros_maskrossticka

Denna får du inte ta mamma, den är min ?

När jag kom igen någon timme senare låg Ludvig fortfarande i soffan. Han hade inte orkat klä sig. Jag kände på honom och killen som typ aldrig blir sjuk kändes minsann varm och efter att jag tagit en temp på honom så visade det sig att den var förhöjd. Inte jättehög men tillräckligt för att han ska känna sig slö och hängig. Stackaren ❤️ Jobbigt med feber när det är såhär varmt.

appelblom_appeltrad

var_appeltrad_appelblomma_appelblom

Äppelträdet står i full blom ?

Vi ska ha grillgäster ikväll och efter att ha pratat med dem så bestämde att vi kör på som vi sagt om inte Ludvig blir sämre. Ludvig var orolig att det inte skulle bli någon träff ikväll så han jublade när han fick veta att den blir av ändå. Det är ju hans bästis med familj som ska komma och det vill han inte missa.

Nehepp, dags att förbereda lite inför ikväll. Vad hittar ni på idag?

Kram Annika

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *